Néhány lövész a következő patch-ben feltehetően egy kis erősítést fog kapni, főleg azok, akik kritikust sebzést garantáló tárgyakat használnak.
Miért is ennyire erős a sötét szüret?
A Riot 8.23-as frissítése az egyik legjobban prosperáló rúnává változtatta a sötét szüretet. Természetesen nem mindegyik hős tud hasznot húzni belőle: kifejezetten a kivégzőosztag nem túl titkos fegyvere lett.
Kiváncsi vagy, hogy alakul kedvenc hősöd sorsa a jövőheti frissítésben? Innen megtudhatod!
November 30-a és december 3-a között akciósak a következő hősök és kinézetek.
Ismét sem maradunk téli témájú térkép és kinézetek nélkül, idén ez fog várni minket.
A Riot decemberben ismét azt szeretné, hogy a pénztárcánkba nyúljunk.
A legutóbbi frissítés óta már világszerte kipróbálták ezt a kissé rendhagyó Caitlyn felépítést, mely elsősorban a tornyok pusztításáért járó plusz aranyra fókuszál. Legfőbb erőssége, hogy Caitlyn életben tartására helyezi a hangsúlyt, ezzel gyorsítva fel a “Rombolás” mesterség - így a toronypusztítás - kimaxolását, mellyel jelentős anyagi előnyre tehet szert.
Minden bizonnyal hallottatok egyet- s mást az új szezonnal kapcsolatban. Ebben a cikkben a betöltő képernyő kerül fókuszba, mely már élesítve van a PBE- szerveren.
Egyre több Karthust látsz a lövész helyén? Esetleg te is ki szeretnéd próbálni? Itt egy leírás, amivel sikeresebb lehetsz vele és ellene is.
A legtöbb Singed játékos topon játszik, nem is véletlen, de itt egy új taktika, amivel meglepheted ellenfeleidet és győzelemre viheted a csapatodat!
Belépés