Január 26-a és 29-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Sziasztok Idézők!

Eheti cikkemben a profik fogják elmondani nekünk, hogy milyen változásokkal kell szembenéznünk az új évadban, illetve adnak egy két tippet, hogy hogyan verekedjük ki magunkat a minket meg nem illető "új" divízióinkból.
Minden ösvényhez van egy videó alatta egy kis összefoglalóval, melyekben a játék minden lépéséhez tartozik egy két jó tanács az adott lane szemszögéből, lásd tárgyválasztás, mesterségek és játékstílus.
Sok sikert az Idézők szurdokában!
Január 22-e és 25-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Íme, ezek a hősök és kinézetek lesznek akciósak februárban. A korábbi gyakorlatnak megfelelően most sem tették közzé a pontos dátumokat. Tehát akinek ezekre a hősökre és kinézetekre fáj a foga, az tartsa nyitva a szemét februárban.
Január 19-e és 22-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Sziasztok!

Alligatria vagyok, az egyik új szerkesztő aki főleg fordításokkal fogok készülni, tippeket adni és talán szórakoztatni benneteket.
Első munkám egy videó fordítása, mely a 6.1-es frissítésben népszerű pickeket taglalja.
Sziasztok!
Ebben a cikkben az európai profi csapatok közül a méltán leghíresebb, a legnagyobb múlttal rendelkező csapat 2016-os felállásának kialakulását mutatom be. Ez a Fnatic.
Január 15-e és 18-a között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Shen fura egy szerzet. Ő egy olyan nindzsa, aki beleáll az ütésekbe (ez nem változik), és bár vannak nagyon egyedi vonásai, két képessége fájdalmasan átlagos. Az idő vasfoga is alaposan kikezdte, így ideális jelölt volt a frissítésre. Ami meg is történt. Így a nagyfiú modellje végre menőségben megközelíti a töltőképernyőjét, de a legtöbb idő a képességei frissítésére ment el. Shen ereje mostantól egy ki-penge formájában ölt testet, ő pedig ezt irányítja. Íme az új képességek:
A Riot nemrég bejelentette az új barkácsolás rendszert! Most még több információhoz juthattok, hogyan szerezhettek ingyenesen ideiglenes és végleges tartalmakat!
Belépés