Popstar Ahri mostantól elérhető, új kinézetét és Spotlight videóját a tovább gombra kattintva tekinthetitek meg.
November 26. és November 29. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
A mostani PBE frissítéssel Yasuo, a vezeklő elérhető tesztelésre! Érkezett néhány balansz változtatás, Skarner átdolgozása is visszatért további tesztelésre, valamint Anivia is kapott egy vizuális frissítést.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
Sziasztok.
Oldalunkra szerkesztőket keresünk akik szánnának rá időt, hogy friss hírekkel / információkkal szolgáljanak az idelátogatóknak.
Ha szeretnél te is részt venni az oldal fejlődésében és szívesen segítenéd játékostársaidat akkor írj nekünk egy levelet magadról!
Yasuo felkészült az Igazság Ligájára. Olvasd el a történetét.
November 22. és November 25. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Most nem csak Nasus vizuális frissítését, hanem az előszezon változásait is megkapjuk - Bemutatkozik az új és frissített itemek, a vision változások, a pálya és a jungle változtatások, az új mastery, és még sok más.
Üdv Summonerek!

Már bő két hónapja üzemel az oldalunk, ez idő alatt bár nem tűnhet hosszúnak még is sok dolog történt ez idáig. Bekerült egy csapattárskereső, amiben remélhetőleg már sokan megtaláltátok a párotokat, később mindenki kapott egy profil oldalt melyet mindenki kitölthetett saját stílusában. Bevezettünk az üzenetküldést is a könnyebb kommunikáció érdekében, fordítottunk hős történeteket, képességeket, Riotos videókat, és több mint 70 hírt osztottunk meg ezzel a nagyszerű játékkal kapcsolatban. Nyereményjátékot is tartottunk, igaz nem LoL-os tartalom volt a nyeremény. Szóval nem lehet mondani, hogy csak ültünk a babérjainkon, azért sem mert most egy újabb dolgot szeretnénk bevezetni, egyelőre még csak nyers formában, de ezt is csak azért, hogy a későbbi tökéletesítések már a ti igényeitek szerint történjenek, vagyis várunk minden pozitív és negatív véleményt a most bevezetésre kerülő Build készítő alkalmazásunkról.
Novemberben újabb nagyszerű skinek kerültek leárazásra csomag formában.
November 19. és November 22. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Belépés