Riot Socrates újabb információkat közölt az előszezon változtatásokról:

Változtatásokat fogunk bevezetni a League rendszerbe. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk így
látjuk, hogy melyik kulcsfontosságú területeken van mit fejleszteni.


• Kevés LP egy-egy win után (avagy miért kapunk ilyen kevés LP-t egy-egy meccs után?)
• Azok a játékosok akik egy adott tier alján helyezkednek el(Div. V) nincs motivációjuk és
teljesen negatív hozzáállásukkal elrontják mások játékát (azért mert nem tudnak tier-t esni)
• Challenger tier túl kis kapacitású ezért kevesen vannak benne.

Ezek a változtatások jelenleg csak a PBE szervert érintik, későbbi updateben elérhetőek lesznek
jövő héten a Season 3 végén.
Közeleg a tél, már kopogtat az ajtókon. A hideg és korai sötétedés miatt kevesebb időt töltünk lakásunkon kívül.
De nem csak mi... Mások is próbálnak behúzódni meleget adó otthonunkba, mert a szabadban töltött esték egyre keményebbek lesznek. A kártevők, amik eddig kint a házunk körül éltek a tél közeledtével próbálnak besurranni a melegbe, hogy eleséget csenjenek. Az élősködők ellen fel kell lépni és ki így, ki úgy de próbálja távol tartani őket otthonától.

Miközben mi kellemesen elvagyunk szobánkban és remek meccseket játszunk, szépen lassan megmérgezik játékunkat! A gyengébb képességű játékosok is egyre több időt töltenek a gép előtt. Egyesek akarva, mások akaratlanul, de tönkre teszik játékunkat és élősködnek hozzáértésünkön.

Ez ellen kevés dolgot tehetünk és a dühöngés sem segít. Szeretnénk újra több normális emberrel játszani, és kik tönkre tették játékunkat, kapják meg méltó büntetésüket. De ez nem megoldás...komolyabb lépésekre lesz szükség, hogy újra élvezhessünk kedvenc játékunkat!

Ha nem szeretnél kártevőkkel együtt játszani, próbáld ki te is csapattárs kereső rendszerünket és keress magad mellé társakat akikkel újra remek meccseket játszhattok!
A PBE szerver legujabb frissítésével bekerült az új Popstar Ahri skin, egy új Jungle Hely, az előszezon mastery változásai, és még sok minden más. Továbbá Infernal nasus R-je nem bugos többé szóval mostantól élvezhetjük a pokoli átváltozását!

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
November5. és November 8. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
A Harrowing már javában tart így moobeat azt gondolta, hogy itt az idő kiosztani némi RP-t hogy segítsen nektek beszerezni néhányat az új vagy az éppen visszatérő skinek közül.Azért osztottuk meg ezt a hírt, hogy nektek is legyen lehetőségetek nyerni.
Egy hatalmas patch érkezett nemrégiben PBE szerverre! Ez a szörnyen nagy Patch tartalmazza Nasus feljavított változatát - a modelljével, hangjaival, animációjával, és minden skinjével – és tartalmazza az előszezonban lévő support és vision változtatásokat. Továbbá bővebb információk az Infernal Nasus skinről, néhány Splash art frissités, új élet kijelző, új visszatérési animációk és még sok minden más.


A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
Új tüzes részleteivel, árnyékokkal és animációkkal, közülük is az ultimate képessége alatti egyedülálló új külsejével, Infernal nasus a legújabb, legsötétebb legendary skin amit a sivatag őrzője csak kaphat.
Október 29. és November 1. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
De ez valószínűleg elírás lehet, bár ki tudja. Ami biztos ezek a skinek és hősök 4 órája kerültek ki a Riot oldalára, de ugyanezzel a dátummal már szerepel másik 3 skin és hős. A helyes dátum valószínűleg November 1. től 4.ig lesznek majd.
Jó hír Summonerek - Nasus hamarosan új külsőt kap!
Megfejteni egy kis időbe telik, de úgy tűnik vagy egy verseny vagy annak a leírása, hogy hogyan szabadítja el a világvégét. Mi a versennyel tartunk, de kérem ne vegyétek figyelembe a holtak mászkálásait a holdfény alatt, a szerződésünkben benne van, hogy nem vállalunk felelősséget az titeket ért borzalmakért.
Belépés