Október 29. és November 1. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Épp a minap ismertették a ward változtatásokat, de a RIOT már is betekintést enged az előszezon spupportokra vonatkozó változtatásaiból – beleértve, hogyan változik a Supportoknál a hősök támogatása a tárgyak segítségével, az arany/5 tárgyak segítik „a supportal játszókat”, támogatások és még sok más.
Kiöltözött, hogy így ossza a pofonokat. Officer vi új kinézete, visszatérés animációval és szirénájával mialatt áttör a tömegen. Ismertesd meg ellenfeleidet officer vi ökleivel és a Harrowingi tartalommal a következő patchben.
A PBE szerver Október 25.ei frissítésével megérkezett Victorius elise Splash Art-ja, Néhány új kinézet a boltba és jó néhány balansz változás! Továbbá a Csapatépítő is elérhető tesztelés céljából.
Október 25 és 28 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Üdv Summonerek,

Az elkövetkező hetekben, posztok sora lát majd napvilágot, melyekben magasröptű beszélgetéseinkbe kaptok betekintést az előszezonról és az elkövetkezendő szezonról. Minket ugyan megtalálhattok a fórumokon és a redditen is, de azért itt egy kis betekintés az elkövetkezendő változásokról. A szezon végének közeledtével, azon tűnődtünk hogy mi legyen a League of Legends-ben. Ellentétben az előző szezonokkal itt az ideje a nagy változásoknak, a karakterek erőegyensúlyának és a játék mechanikájával kapcsolatban. A Live Design csapat figyelembe veszi a játékosok visszajelzéseit, ezért átnéztük a játék alapját, szolgáló rendszert. Végezetül az elkövetkezendő seasonra azon leszünk, hogy csiszoljunk a League of Legends játékmenetén, ezért alkotunk egy mélyebb, tisztább és a játékosok igényeit kielégítő rendszert.

By Morello
Bemutatjuk az új képességeit Haunted Zyra-nak aki visszatért a síron túlról, és magával hozta szörnyűséges tüskéit. Haunted Zyra és az új Harrowingi tartalmak az elkövetkező patchben.
Újabb PBE Patch. Többek között a Jinx NERF.
Végre felkerült a victorious ward skin ami ugyan még nem a végleges de valami rohadt jól néz ki. Többször volt róla szó a Riotnál, hogy a játékosok kedvéért lesz egy pár wards skin amit piacra dobnak.
Olvassátok el, hogy egy játékostársatok miken ment keresztül és miket tett azért, hogy elérje a Diamond divíziót!
A leírás ITT olvasható.
Belépés