Bilgwater semmirekellője átváltozik egy első osztályú úrrá.
Október 15 és 18 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Egy hackernek sikerült feltörnie a Riot Games egyik alapítója, Marc Merrill Twitter fiókját, és azon keresztül kiszivárogtatnia néhány érdekes információt egy projektről, ami talán már soha nem készül el.


Forrás: Gamestar
PBE szerveren már új külsőt kapott Sivir és skinjei is. Reméljük minél hamarabb elérhető lesz a teszt szerveren kívül. Addig is itt egy pár kép és videóanyag róla.

Az elmúlt években, sok lehetőséget kaptunk a Riottól hogy limitált kiadású skineket vegyünk. 2009-2011 ig összesen 34 limitált skin került eladásra, melyeket az akció lejárta után nem tudtunk elérni. Viszont észrevették, hogy a meg növekedett játékos szám mellett alig látni játékosokat akik ezekkel a limitált skinekkel játszanak....
A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZAJLOTT! GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!
Sziasztok.
Úgy gondoltuk rendezünk nektek egy kis nyeremény játékot de sajnos ez most nem a lol-ról fog szólni =(
Ha van Steamed és szeretnél pár frankó kis játékot nyerni nincs más dolgod mint facebookon keresztül megosztani ezt a cikket és dobni egy likeot az oldalunkra.

A játék menete a következő:
Akik megosztották hírünket azok közül fogunk Október 18.-án (pénteken) 3 embert kiválasztani! A kiválasztott emberek egy játékcsomagot fognak kapni ami kizárólag steames játékokat tartalmaz (akinek nincs steam fiókja az sajnos nem tudja használni a játékokat).
Október 11 és 14 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Csodáld meg rendbontását és kezd el a saját bűnözési hullámodat, ahogy Jinx a közveszélyes is teszi a bemutató videójában.

Aki figyelemmel kíséri az oldal változásait az bizonyára már tudja hogy mindenki kapott egy saját profil lapot. Aki már regisztrálta magát a csapattárskeresőben, annak az ott megadott információit vezettük fel a profil lapra. Egy jól megírt bemutatkozó szöveg képes felkelteni az érdeklődök figyelmét, de hogy ne mindig azt a már unalmasnak mondható szürke hátteret nézzétek. Új mini funkcióval bővítettük a profil oldalatokat, ami nem más, mint a háttérkép beállítása funkció.
Jinx álmai életre kelnek egy ütős klipben, bombákkal, lövöldözéssel,
Jinx egyedülálló mókázásával. Nézzétek meg rendbontásait, Jinx zenés videójában.


Belépés