A RIOT-os fiúk csináltak egy kis videót mely megmutatja a csapatmunka erejét. Lessétek meg a kapcsolódó videót, aki nem értené annak a lényeg alul olvasható.
Eleged van, hogy egyedül kell játszanod és mindig trollokkal dob össze ?
Ezen most segíthetünk, hogy megtaláld magyar játékostársaidat! Csak regisztrálj be oldalunkra majd navigálj az "Eszközök->Csapattárs kereső" menüpontba és add hozzá saját profilodat! Ha bármi kérdésed lenne írj nekünk bátran!
Unod már a karaktereid kinézetét vagy esetleg új hősök után néznél? Most megteheted mindkettőt, válassz a limitált kiadású csomagok közül. Az árak rugalmasak, a már meglévő hősök és skinek árait leszámolja, igazán megéri beruházni egy-egy csomagra.
Lassan közeledünk a szezon végéhez amikor általában kiadnak egy új Championship skin-t. Most Thresh-re jutott a választás aki látszólag elég mutatósra sikerült. Új képesség effektusok, új Recall animáció, díszes páncél, mély zafír árnyalatú lámpás és persze Thresh védjegye a láncok is új színben pompáznak.
Üdv kedves látogató!

Az oldal jelenleg teszt időszakban van és várjuk a visszajelzéseiteket honlapunkkal kapcsolatban!
Ha bármiféle hibát vagy hiányosságot észleltek kérlek jelezzétek nekünk! Írjatok bátran a fórumba vagy ehhez a hírhez kommentálva. Emellett szívesen fogadunk mindenféle építő jellegű javaslatot/kritikát!

Köszönjük mindenkinek, aki segíti az oldal fejlődését!
Belépés