EzrealEzreal Build Guide: BluEzreal

0%
Készítette Himuro Katsumi, Frissítve: 2014-10-27

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
Alap AD kezdés
Ösvény fázis alatt
Ez után a 2 tárgy kifarmolása után kezdesz idegesítő lenni. 30% CDR megvan de ez még nem a legidegesítőbb.
Induljon a parádé!
IE: ha nagyon sok pénzt összetudtál szedni a harcaid alatt, illetve elég sok objektumot megszereztetek.
Essence Reaver/Esszenciamartalóc: Ha kell még Lifesteal/Életlopás akkor jöhet ez az item. Különben egy B.F Sword/K.N Kard-ra ha megvan a keret akkor azt vedd meg, aztán majd kitapasztalod a harcok során, hogy kell-e vagy mehetsz tovább sebzésre. Ha kész akkor elérted a max CDR-t, most indul a buli, s az idegesítés ezerrel (Kite forever)
LW: Ha az ellenfélnél van egy tank, illetve már az ellenfél tagjai már kezdenek sok páncéllal rendelkezni akkor ajánlom ezt beszerezni. Ha minden jól megy akkor ezt az IE vagy a Reaver után veszed meg.
Amikor a csapatharcok elkezdődnek jól jön a kék trinket. Miért is? Nincs őrszem a sárkánynál, hol az ellenfél? Lehet sárkányt ütnek? Na lessük csak meg, trinket elő!!
Védelem kell!!!!
Szokásos 3 tárgy melyek elég jók AD-k számára.
GA: Orgyilkosok ellen, illetve a sokszor kerülsz az ellenfél fókuszába.
Mercurial Schimitar: Erős CC-vel rendelkező csapat ellen nagyon szükségét szoktam érezni. Megmenthet egy CC sorozat után persze ha nem kapod rögtön a fókuszt, különben használd a tárgyat s kezdődhet a kite :P
Banshee's Veil: Jobban inkább varázssebzést okoz az ellenfél, illetve megmenthet egy ellenséges varázslattól.
Italok, Wardok, Elixirek
Eléggé manaigényes lehet ez a build, mivel nincs benne a Manamune/Muramana stackelése. Szóval elég sok manaital el fog fogyni egy meccs alatt, ha szeretnek téged üldözni. Jó hogy ha van nálad 1-2 darab, néha életet tud menteni.
Wardok fontosak a játékban mindig vegyél amikor van rá helyed fölösleges pénzed. A trinket is egy lehetőség a wardolásra de az nem olyan mint egy green vagy egy pink. Pink-et objektumok megkezdése előtt, illetve stealth hősök ellen hasznos, meg azért néha jó tudni.
Elixirek egy kisebb bonúszt adnak. Amikor már nincs mire költenem akkor szoktam ezeket megvenni.

Képességek

[Q] Misztikus lövés

[W] Energialöket

[E] Térugrás

[R] Végzetes hullám

Leírás

Feldolgozás alatt...
Belépés