Jinx, a közveszélyes, bemutatkozik

Írta Jankec, Kategória: Skinek/Hősök
2013-09-27 21:45

Tedd félre a gépfegyvered és használj helyette egy hatalmas rakétavetőt, ahogy Jinx, a közveszélyes is teszi. Jinx egy lövész, aki készen áll végezni ellenségeiddel, akiket elpusztítanál.

A képességek még tesztelés alatt vannak a PBE szerveren ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.Képességek:

Passzív: Get Excited!

Jinx bónusz mozgási sebességet kap, ha egy bajnok vagy torony, amit előzőleg támadott meghal vagy lerombolják. Ez kis idő után visszaáll alap értékre.


Q: Switcheroo!

Jinx fegyvert vált:
* Cápafejű rakétavető: Jinx alap támadásai manát fogyasztanak, de nagyobb lő távval rendelkezik és többlet sebzést okoz célpontjának és a közelben lévő ellenfeleinek.

* Pow-Pow, a gépfegyver: Jinx alap támadásai után támadási sebességet kap egy rövid időre , háromszor halmozható. A halmozás eltűnik amint jinx befejezte a támadását.


W: Zap!

Jinx kilő egy sokkoló lövedéket, mely sebez és lassítja az első ellenséget akit eltalált.


E: Flame Chompers!

Jinx eldob egy csapdagránátot mely néhány másodperc után felrobban, berobbantva a közelben álló ellenfeleket. Az ellenséges egységek akik rálépnek, előbb aktiválják a gránátokat és lefogja őket egy rövid ideig.

R: Super Mega Death Rocket!

Jinx kilő egy hatalmas rakétát mely minél messzebb megy annál többet sebet, a rakéta felrobban az első hősön akit elér, sebezve őt és a közelben álló egységeket az elvesztett életük alapján.


Játékmenet
Alsó útvonal

Jinx egy sokoldalú mesterlövész, aki elektronikus fegyver készlettel rendelkezik. Fegyvereit váltogatva nagy pusztítást okozhat, remek mozgékonyság mellett. Az egyik legfontosabb oldala Jinx-nek, hogy remekül tudja hasznosítja a fegyverváltási képességét. A Rakétáival biztos távolságból lőhet ellenfeleire, mielőtt,ha a helyzet úgy kivánja szabadjára engedné gépfegyverét.

Bár nem rendelkezik olyan képességekkel melyek nagyobb előnyt jelenthetnek a menekülésben mégsem kell félteni, azért van néhány trükk a tarsolyában. Mint például a ’Flame Chompers’ képesége!

Röviden ezzel a képességgel csapdába ejti a hívatlan junglerest, és egy jól időzített csapdával akár a jungeles felhagyhat üldözésünkkel. A passzív megfelelő alkalmazásával hatalmas sebességnövekedést kapunk, amikor elhullik egy torony.

És a tornyok el fognak esni. Tisztázva a támadási hullámot rakétákkal, nyomás alá helyezhetjük az ellenséges tornyot. Sakkban tartva ellenfelüket ellehetetlenítjük őket, ezzel biztosítva a közép és végjátékra az előnyünket.

Egy dolog van, amit még el kell mondani. A Szuper Mega Rakétát mindig érdemes lehet bevetni, bármilyen problémával állunk is szemben. Jinx ultija az egész térképet lefedi, úgy száguld a gyanútlan áldozata felé. Könnyedén végezhet egy kevés életű csapattal, akik épp Baron Nashor-t támadják a pálya másik felén vagy az éppen visszavonuló ellenségeket, pusztíthatja el. Nincs semmi, amit egy jól irányzott Szuper Mega Rakéta ne tudna elpusztítani.


Csapat harcok

Miután elkezdődött a csapatok összecsapása Jinx nagy sebzést képes osztani ellenfeleinek. Hiányzik a megbízható védelme, ezért fontos az elhelyezkedése a harcok alatt és a csapattársainak bizony védeniük kell, amíg ő rászabadítja a poklot ellenfeleire. Jinx lő távja és sebzése erős egész játék alatt, tehát töklétes lehet egy olyan build amely az ellenfelek piszkálásán alapul. A küzdelem közepén használja a rakéta lövőjét és a sokkoló lövedéket! Távolról segítheti az ellenfelek életének csökkentését és szerezhet pontot a flame choppers el! Olyan helyeket teremt, amire az ellenségei nem szívesen lépnek. Ha öl egy hőst vagy tornyot rombol bejön a passzív és gyorsan felvehet egy másik pozíciót így képes lehet elkerülni a fenyegetéseket, illetve a menekülők után tud rohanni.
Story


Jinxet a rombolás élteti, az hogy mindezt következmények nélkül teheti, és hogy nyomában rendbontás és pánik jár. Egy lobbanékony mániákus bűnöző, aki az unalmat mindennél jobban megveti, jókedvűen hozza el a zűrzavart a legunalmasabb helyre, amit talált: Piltoverbe. Halálos fegyver készleteivel a legfényesebb és a leghangosabb robbanásokat hozza el – mindent bevet hogy meglepje és sokkolja a szerencsétlen hatóságokat. Valahogy mindig kicsúszik a hatóságok markából, Jinx kedvenc szórakozása ’ fogócskázni ’ Piltover rendőreivel. – különösen Vi-vel.Piltovert már régóta a haladás városaként ismerték, ahol a béke és a rend uralkodott. Ez a béke felborult, amikor egy újfajta bűnöző érkezett, amilyet még nem láttak azelőtt. A titokzatos törvényen kívüli hibbantsága és rombolási sorozata veszélyeztette az egész várost, az embereket piltover történelmének legszörnyűbb bűnözési hullámának forgásában hagyta.

Ahogy a bűncselekmények ritmus vagy bármi különösebb ok nélkül sújtották a várost, felfigyeltek egy törvényszegő felbukkanására. Bár a fiatal nő származását homály fedte, néhányan Piltover Hextech feliratokat láttak a fegyverein, míg mások szerint a ruházata zuani ismertetőjegyeket visel. Mivel az érkezése magával hozta a problémákat, voltak kik keresztezték az útját ők hamar találtak neki nevet: Jinx.

Amikor Jinx tombolása fokozódott, Caitlin – Piltover serifje – bejelentette a szükségállapotot, és hajtóvadászatot szervezett. Ahogy Jinx mindig is szokta megjelölte következő célpontját, a piltoveri kincstárat amely a város legbiztonságosabb épülete, ez egy kihívás volt a legdörzsöltebb tisztnek. Egy Vi arcát, kifigurázó karikatúrát fújtak a kincstár homlokzatára, ezzel jelezve hogy hamarosan kirabolja az épületet, Jinx nyíltan ingerelte a végrehajtót, hogy akadályozza meg a rablását.

Eltökélték, hogy rács mögé dugják a bajkeverőt, ezért Vi a kincstáron kívül figyelt, míg Jinx meg nem érkezett hogy kirabolja. Hogy igazolja firkálmányát, mosolygó arccal nézett szembe a veszéllyel. Tudván, hogy itt a lehetőség elfogni a törvényen kívülit, Vi utat tört az épület belsejébe. Kiütötte az egyik támfalat, hogy levadászhassa Jinx-et, aki vihogva gyújtotta be bombáit a kiürített kincstárban. Vi végül sarokba szorította a páncélteremben, de Jinx nem adta fel ilyen könnyen. Miközben mániákusan nevetett, kilőtt egy csomó rakétát lebontva az épületet a fejük fölül.

Amikor végre Vi kimászott a romok alól, a viharvert végrehajtó nem találta Jinx nyomát. Hogy tovább sértse büszkeségét egy uncia aranyat sem vitt el a romos páncélteremből. Helyette egy búcsú üzenetet hagyott a kedvenc rendőrtisztjének – a kihívás csak most látható a nyíláson át piltover városára. A város fényei egy egyszerű sértést mutattak: soha nem fogsz elkapni engem. Az üzenet olvasása közben hallotta végzenének halvány nevetését és város teljes sötétségbe borult most először.Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Roniel - 11 éve 1
Az egyik srác tnap (pulcsi) PBE-n játszott vele és le streamelte. Nagyon durva kis karinak tűnt ,érdemes lesz rá rákölteni.
Belépés