League od Legends meccsek felvétele!

Fórum Kérdések és válaszok League od Legends meccsek felvétele!
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
LecsuRRR - 7 éve 1
Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy szeretném felvenni videóra a meccseimet ám sehogy sem sikerül teljes mértékben úgy, hogy az jó legyen, értem ezt pl.: időtartamra, vagy FPS-re. Próbálkoztam Fraps-al vagy 1000 fajtával krekkelt nem krekkelt.. minden.. de ezzel csak rövid ideig tudtam felvenni videót. (igen tudom hogy nem ingyenes program és ezért nem működik tökéletesen...). Ennek ellenére YouTube-n rengeteg lolos videó van(40+ perces meccsek) tehát valahogy biztos lehet. Szeretnélek megkérni benneteket ha tudtok valami jó programot ajánlani (vagy akár egy működő Fraps-ot,ennek örülnék a legjobban) vagy bármi tippet, praktikát amivel felvehetek egy egész meccset, azt nagyon megköszönném!! Sokat segítenétek vele!

Válaszokat előre is köszönöm. (az se baj ha most kapom az oltást XD csak segítsetek ha tudtok xD)

Chaloz - 6 éve 2
Mirillis Action nevű programot tudom neked ajánlani nagyon egyszerű, jó minőség, kevés helyet foglal a már felvett anyag. N-core-ról letöltheted a crackkelt változatát is.

DaYan Wallang - 6 éve 3
Ha esetleg nVidia videókártyával rendelkezel, akkor a GeForce Experience programmal egyszerűen és jó minőségben rögzítheted a játékaidat.
Belépés