LeBlancLeBlanc Build Guide: Just try to stop me

60%
Készítette Raollika, Frissítve: 2015-06-14

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
Én minden esetben ezt a kezdést választom, a rúnákból és mastery-kből kicsivel kisebb a manaregen, de ha jól farmolsz, a gyűrű miatt mindig lesz elég manád.
Első hazatérés
Ha 900 körüli aranyad van az első hazatérésnél, akkor az első kettő közül válassz. Én legtöbbször az elsőt választom, mivel LeBlancnak a játék korai szakaszában is szüksége van töltési idő csökkentésre. Ha esetleg 950-1000 aranyam van, akkor már lehet, hogy a másodikat veszem meg.Fontos, hogy a tárgy mellé vegyünk sütit illetve manaitalt!! Ha 900 arany alatt vagyok, mindenképp a harmadikat veszem meg.
Első kész tárgyak
A Morellonomikon nagyon fontos tárgy LeBlancon. A töltési idő csökkentése nagy mértékű, illetve mivel LB nagy mértékű burstot tud kitolni, ezáltal a Morellonomikon passzívját is aktiválhatja. A Luden visszhangja is egy elengedhetetlen tárgy, ezzel is csak a burstot növeled a passzívja miatt. Cipőnek mindig ezt vedd, ezt szerintem magyaráznom sem kell.

(Burst: Rövid időn belül kitolt óriási sebzés)
Végső tárgyak
Én mindig ezeket a tárgyakat veszem mindenféle ellenfelek ellen, nála m beváltak. Ha sokszor meghalsz, mert téged fókuszálnak, akkor elsőre a Zhonya homokóráját veszem meg, minden más esetben utoljára, esetleg utolsó előttinek hagyom. Ha már minden tárgyad megvan, akkor a cipődet fejleszd, illetve az elixírt vedd meg!

Képességek

[Q] A gonoszság pecsétje

[W] Elfedés

[E] Asztrális béklyó

[R] Elkápráztatás

Leírás

LeBlanc egy nagyon erős assasin.

Lanelés:A saját ösvényedet nagy mértékben tudod dominálni. Első szinteken már tudod zavarni ellenfeledet a W képességeddel, majd próbáld meg minél hamarabb meglépni a 2. szintet, és egy gyors Q-W kombóval kitolni az ellenfeled. Ezek után nincs más dolgod, mint Q-W-vel zargatni úgy, hogy a w találjon minionokat is, ezzel segítve a farmolásban téged. Hatos szinten több féle kombód lesz. Q-R-W, W-E-Q-R, W-R-Q-E, és még néhány. Mindig az a lényeg, hogy a legtöbb sebzést vidd ellenfeledbe. A végső képességed nyugodtan használd, hiszen nincs olyan nagy töltési idő rajta.

Csapatharcok: Mivel egy assasin vagy, neked csak annyi a feladatod, hogy a sebzéshordozó játékosokat megöld, mielőtt sebzést tudnának kiosztani. Ezt egy jól irányzott W-R-Q kombóval én el is szoktam intézni, ezután a W-hez visszatérek, és kiszedtem a sebzéshordozó halál nélkül. Van, amikor nem tudod ezt megtenni, mert nagyon hátul áll, ilyenkor egy W-R kombóval kell sebezned a lehető legtöbb ellenfélre.

Remélem tudtam valamennyit segíteni, sok sikert!
Belépés