Üzenet küldő rendszer

Írta Jankec, Kategória: Weboldal
2013-09-26 22:24


Mint bizonyára észre vettétek az oldal folyamatos bővítés alatt van. Mi is gondoltunk rá, de a fórumon is kértétek valamilyen üzenetküldő rendszer bevezetését. Ez azért fontos, mert így könnyebben el tudjátok érni egymást, és ehhez nem kell feltétlenül felvenni INGAME a kapcsolatot. Hiszen ha mégsem olyan embert találtatok, akit szerettetek volna akkor csak gyűlnek az
„ismerősök” a játékban, de ez nem a facebook :).

Így tehát örömmel jelenthetem be, hogy a mai naptól bevezetésre került egy új funkció: az üzenetküldés.




A csapattárs keresőben csupán rá kell kattintanotok a kiszemelt társ bővebb információira. Ha az ott lévő információk megismerése után még mindig úgy gondoljátok, hogy ő lesz a megfelelő akkor az „üzenet küldés!” gombra kattintva most már könnyedén fel veheted vele a kapcsolatot.





De mivel nem csupán a játékból áll a világ, ezért ha például a fórumon megismersz valakit, akivel nyilvánosság nélkül beszélgetnél írhatsz neki privát üzenetet.





Bár jelenleg a fórumhoz nincs kirakva üzenet küldés ikon, de nem kizárt hogy a későbbiekben lesz, hogy még könnyebben el tudjátok érni egymást. Addig is nincs más dolgod mint megjegyezni a fórum nevét és az AVATAR alatti gombra kattintva egy új üzenetet küldeni neki.





A mai modern világban nem szabad megfeledkezni az alapvető udvariassági formákról, még privát üzeneteknél sem :).



Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés