Magyar lesz a League of Legends

Írta HunGaboo, Kategória: Egyéb
2014-01-19 20:57

Jó hír azoknak, akik régóta vártak egy ilyesfajta változásra.


Érdekes dolog ütötte meg a szememet. Tudni lehetett, hogy a Riot magyar munkatársakat keres, hogy segítsék a community fejlődését. RiotSupportnak és hasonló pozíciók betöltésére. Voltak pletykák arról, hogy lesz magyar kliens, magyar szinkron és magyar feliratok lesznek a játékba(dupla ölés, stb.) Számomra elég furcsán hangzik és nem is fogok átváltani angolról, ha egyáltalán létrejön ez.

De, valami elkezdődött. Hiszen EZEN oldalon magyar nyelvű League of Legends weboldalt találunk. Kezdetleges ugyan, de ha kész lesz, akkor sok segítséget nyújthat majd az újonc magyar játékosoknak.

Ez továbbra sem biztos. Semmi hivatalos közleményt nem találtam róla, de biztatónak tűnik.


Hozzászólások (10)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Lance - 11 éve 1
Engem nem a szinkron idegesítene hanem az itemeknek a statjainak a lefordítása!

Julius - 11 éve 2
Érdekes, érdekes. A szinkront szerintem én is hanyagolnám, de egy hivatalos magyar oldalnak nagyon örülnék.

Talenton - 11 éve 3
Úgy félig-meddig lehet magyarosítani. De szinkron....meg ilyenek, hogy tripla ölés... ennyi erővel akár fantázianeveket is adhatunk dolgoknak. Mondok néhány példát: a Ward legyen láthatatlan leskelődő és ettől egy lépés a championok átnevezése, mondjuk Singed a rohangászó méregeregető avagy Nasus a csapkodó egyiptomi kutya. Van amit szabad és van amit nem, ezt be kell látnunk! Gyjtsk össze a magyar community-t, de ne essünk túlzásokba!

Talenton - 11 éve 4
Elnézést a helyesírási hibákért! Az új billentyűzetem csak jövő héten jön meg!

HunGaboo - 11 éve 5
Régen volt egy unofficial fordítás a LoL-hoz. Nem tudom, hogy még mindig létezik-e. De ha a letöltött fájlt átmásoltad a LoL főmappájába, akkor magyarul jelent meg minden.

SupR1ze - 11 éve 6
És ki fog szinkronizálni? Geszti Péter, Kiszel Tünde, Fekete Pákó?

HunGaboo - 11 éve 7
Pákó majd szinkronizál Luciannek. :D

Talenton - 11 éve 8
Már bocs kedves boka18, de mivel a jelenlegi billentyűzetemen működésképtelen néhány gomb, ami valószínűleg szoftveres hiba, amit már nem tudok megoldani, és mivel a képernyő-billentyűzetet egyes esetekben elfelejtem megnyitni, melynek használata komplikálttá teszi a gépelést. Ez esetben ha elrontok valamit, az nem feltétlenül az én hibám. Ettől függetlenül úgy gondolom a fogalmazásommal avagy a helyesírásommal nincs probléma. Nem kellene mindig kukacoskodni. És gondolom sokan úgy gondolják, nekem sem kötelező tagnak lenni. És ez igaz, csak abban a hitben éltem, ez egy összeszedett community.

Jankec - 11 éve 9
Teljesen igazad van és nincs is semmi probléma. Elnézést kérek boka nevében is, biztosan akkor kelt vagy sokat evett :)
Belépés