League of legends magyarosítás

Írta L3gacy, Kategória: Egyéb
2014-02-12 16:55

Sziasztok már talán hallottatok róla hogy a RIOT már dolgozik egy magyarosításon a játékhoz. Ennek egy részét most bemutatnánk.



Ez a link nemrég került fel youtube-ra de hitelesnek bizonyult. És igen, ezek a kis szövegrészletek azokat a mondatokat demonstrálják mikor a lobbyban rákattintasz egy hősre.(ilyenkor egy kis szöveget mondanak) A videóban aki sok filmet/rajzfilmet néz sok hang már ismerős lehet ezért gondolom hogy a forrás hiteles de nem beszélek tovább nézzétek:

(Először mindig angol aztán rögtön mellé a magyar)




Erről még nem tudni hogy véglegesek-e a szövegek. Remélhetőleg hamarosan felkerül a teljes magyarosítás PBE szerverekre!


Hozzászólások (12)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Amper - 11 éve 1
Mivel nem akarok 10 sor xD-t írni ezért csak annyi, hogy vmit eltaláltak a többit meg meghallgattam többször is, hogy sírjak a röhögéstől.
Ennél még én is jobban fordítok angolt magyarra.
Evelynn meg Yasuo sztem a legjobbak.

HunGaboo - 11 éve 2
Azt azért figyelembe kell venni, hogy nem mindig lehet jól átadni fordítással az eredetit, ezért van ahol kitaláltak egy másik szöveget(Jinx), ami nem is lett rossz.
Első hallgatásra nekem sem jöttek be, de többszöri meghallgatás után hozzászokott a fülem és eltekintve a Draven és hozzá hasonlóktól(remélem javítják), nem is olyan rossz.

R3wan - 11 éve 3
Draven hangja nem feltétlenül rossz, csak kicsit a stíluson kell csiszolni, na meg eldönteni, hogy most magyar vagy angol szöveget akar mondani. Vegyesen nem hangzik jól. Amúgy szerintem a legtöbb egész jó lett. Viktort pl én sem tudom röhögés nélkül meghallgatni. :)

Amper - 11 éve 4
De azért Akalinál például húztam a számat, mert egy nindzsa nem mondja, hogy "Az egyensúly kedvéért.", mert lássuk be így elég cink egy nindzsa. De ez a líg of dréven a legjobb. Teljesen hiányzik belőle az az öntelt hangsúly.
Jinx meg háááát értem én, hogy nem hangzik jól a magyar verziója (sztem baromság, hogy nem), de istenem miért olyan nehéz egy pszichopata hangját utánozni???
Viktor xD. Pösze roma. xD

R3wan - 11 éve 5
Igazából Akali angolul is hasonlót mond, szóval ott még valamelyest hűek voltak az eredetihez. Jinxnél a hang nem rossz, de meghallgatnék tőle valami hosszabb szöveget, mert ebből nem sok derült ki. De a legjobb akkor is Rammus. :D

Amper - 11 éve 6
Skrillex: Imma try it out!
Rammus: OK.

Talenton - 11 éve 7
De nem külön lesz a szerver ugye? Mármint ugyan úgy EuNE meg EuW, csak a language változtatható.

Amper - 11 éve 8
Ja.

L3gacy - 11 éve 9
Nem csak a kliens nyelvét lehet majd változtatni :D

Talenton - 11 éve 10
Hát mindenképpen kipróbálom. Nem hinném, hogy tartósan váltok, de kipróbálom.
Belépés