Alakul a META #3

Írta HunGaboo, Kategória: Egyéb
2014-05-04 09:27

Hétről-hétre követhetitek majd velünk a mostani META változásait, statisztikáit.


A hét meglepetések nélkül telt, a Heal legyőzte a Barriert, és az Exhaustot, az AD junglerek ismét arattak, félünk is tőlük, a tíz leggyakrabban bannolt champion közül hat volt Feral Flare használó jungler. Theresh még mindig a legnépszerűbb, Kaylet pedig vihetjük akárhova, sehol nincs vetélytársa, még junglerben is a meccsei 61%-át megnyerte. Ennek ellenére a héten győzelmi arány esett egy keveset.


A legkiugróbb változás az volt, hogy heti patchben kisebb balance változásokkal ismét életre keltették az eddig csak szenvedő Kassadint, és Rengart. Mindkét champion lekerült a legkissebb győzelmi arány tízes listájáról, sőt mindketten megütötték az 50%-os mércét.


Gragasnak továbbra sem sikerült rátalálnia önmagára, a legsikertelenebb mides champion. Jungelbe keveset visszük, de itt jobb a helyzet, bár a frissen feltört AD junglerekkhez képest továbbra is elmaradnak eredményei.
Topon a Doran's Shield nerfen kívül semmilyen hatás nem érződik, a héten Jax volt a legsikeresebb, és Mundo a legkevésbé sikeres, de a különbségek elenyészőek más lanekhez képest.


Miden is minden a régi, LeBlanktól félünk, de veszít, Yasuot is túlbecsüljük, aki pedig sikeres, azzal nem sokat játszunk. Malzahar, Zyra, Ziggs, és Swain is nagyon sikeres, Zed, Leblanc, Lux, és Katarina pedig rengeteget veszít. Vel' Koz népszerűsége nagyon alacsony, nyugodtan állíthatjuk, hogy ő a valaha volt legnépszerűtlenebb új champion, pedig érdemes vele játszani, eredményei ha nem is átlagon felüliek, de mindenképpen jónak mondhatók.


A Bottom lanet továbbra is a Supportok dominálják, Morgana megelőzte Leonát népszerűségben, ennek ellenére a héten Leona volt a legsikeresebb support. A legjobb párost Janna, és Miss Fortune alkotta. MF megőrizte első helyét az AD Carryk között, Vayne továbbra is utolsó.

A Jungelban is történtek változások, Master Yi a kezdeti lendület után kicsit lelassított, Warwick, és Xin Zhao mellett Amumu, és Udyr volt sikeres, Elise, Olaf, és Hecarim pedig a legkevésbé.


Baromka


Hozzászólások (6)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
NPC Yemi - 10 éve 1
amikor Syndra kijött akkor volt az első vagy az általam érzékelt első rune page 1-et fizet 2-t kap akció, őt sem használta senki több hónapig :D

Vic - 10 éve 2
Ha választanom kéne Braum és a runa page akció között akkor Braum... :D

HunGaboo - 10 éve 3
én maradék a Rune Page akciónál. :D

szalaibordas.ad - 10 éve 4
Én is Braum Mert Main Support vagyok

Vic - 10 éve 5
Üdv a klubban :)

szaszika13 - 10 éve 6
Valaki tudja hogy Braum mikor lesz elérhető? :)
Belépés