Megérkezett Magyarország első hivatalos versenye!

Írta Jankec, Kategória: Rendezvények
2014-05-13 10:38

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elindul a LoLfoglalás, Magyarország első hivatalos League of Legends versenye a Riot Games szervezésében! Most kiderül, melyik magyar csapatok a legerősebbek hazánkban: a friss, 30-as szintű játékosoktól a legjobb magyar versenyzőkig mindenki versenybe szállhat a győzelemért. És ha mindez nem lenne elég, eláruljuk: a LoLfoglalás döntője élőben, több ezer ember előtt, a Riot Games szervezésében, egy hatalmas színpadon fog lejátszódni! Te és csapatod készen álltok a kihívásra?



A versenyre a hu.lolnationals.com címen lehet nevezni a játékban létrehozott rangsorolt csapatokkal, egészen május 21-ig.


Néhány fontos megjegyzés:
  • A League of Legends játékkliensében létrehozott csapatokat lehet nevezni a versenyre
  • A csapatok kapitányai nevezhetik csapatukat, tagokkal együtt a LoLfoglalás oldalán
  • A verseny az EUNE kiszolgálón játszódik, ezért csak az ott létrehozott csapatok nevezhetnek. Ha az EUW kiszolgálón, vagy máshol vagy, semmi gond: most ingyen átjöhetsz az EUNE-re!
  • Játékosok egyesével nem nevezhetnek. Kizárólag egy csapat tagjaként, a csapatkapitányon keresztül lehet jelentkezni a versenyre.
Ne feledjétek, a nevezési időszak május 21-ig tart, utána már nem fogadhatunk el jelentkezőket. A verseny maga május 24-én indul: addig érdemes bemelegíteni, gyakorolni, no meg beizzítani a taktikákat!



Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Gery127 - 10 éve 1
Lesz stream is? Vagy Youtube-ra fel lesznek dobva a meccsek vagy hasonló?

Vic - 10 éve 2
Nem tudom de remélem :)
Belépés