Mesteri Divízió

Írta Vic, Kategória: Egyéb
2014-08-16 10:16

Bizonyára még nem érted a Mesteri Divízó működési elvét... Itt megtalálod!



Mesterí Divízió


Hogyan működik a megújult ligarendszer?

Csak az adott régió legjobb játékosai és csapatai juthatnak be a legfelsőbb osztályokba. Ezekben az osztályokban nehezebb megtartani a tagságot, és kicsit másképp működik a versenyeztetés:
  • A Mesteri osztályban és a Kihívók osztályában nincsenek divíziók. Azoknak a játékosoknak, akik bekerülnek a Gyémánt I. legjobbjai közé, lehetőségük lesz továbblépni a Mesteri osztályba, ha megnyernek egy feljutási sorozatot. Onnantól kezdve egyetlen közös LP-ranglétra van a két felső osztályban.
  • A Kihívók osztályába huszonnégy órás időszakonként lehet bekerülni. Valahányszor eljön a vérfrissítés ideje (vagyis 24 óránként), a rendszer az LP alapján megállapítja, hogy aktuálisan melyik a 200 legerősebb játékos, illetve az 50 legjobb csapat. Az ezek közé tartozó Mestereket a Kihívók osztályába sorolja, a csoportból kieső Kihívókat pedig visszaminősíti a Mesteri osztályba.
  • A Mesteri és a Kihívók osztályába tartozó versenyzők már tíz nap kihagyás után inaktívnak számítanak. Ha bejut egy új csapat, elsőként az inaktív csapatokat lépteti lejjebb a rendszer.
  • A ligapontoknak nincs felső határa. A sorozatos győzelmeket arató csapatok tovább gyűjtik a ligapontokat, és növelik előnyüket a ranglétrán.

Itt vannak az osztály animációi is!


Sok sikert idézők!



Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
KR3S - 10 éve 1
Ez érdekes lessz :D
Belépés