PBE frissítés 09/16: Nautilus árnyalati hiba kijavítva, Red Baron Corki

Írta GloriousNorva, Kategória: PBE
2014-09-18 04:13

Egy újabb patch került fel a PBE-re! Abyssal Nautilus korábbi textúra módosításait egy kisebb színváltoztatás követi, illetve Red Baron Corki szintén textúra újításokat kapott!
(Ne aggódj! A keresztek hamarosan visszakerülnek!). Az árnyékhiba Nautilus alap skinjén szintén ki lett javítva!

Textúra kiegyensúlyozások

A mai patch változtatásokban Red Baron Corki textúrája újra lett tervezve illetve Abyssal Nautilus textúrája a múlt héten szintén újításokat kapott. Erről egy kicsit lejjebb többet olvashatsz.

Nautilus

( Eredetileg 9/15-én frissítve lett több finomítással és árnyalattal, de bugosak voltak. )





Abyssal Nautilus



és újdonságok a mai napi frissítésben, Red Baron Corki módosításokat kapott, habár a közeljövőben még több módosítással lesz ellátva!



Red Baron Corki

Ami a keresztjeinek eltávolítását illeti, Ququroon megjegyezte, hogyhamarosan visszakerülnek!

"Korábban már megismételtük ezt az újítást egy régebbi, kevésbé király Red Baron Corki skin változatával, ahol még nem adtuk hozzá a vaskereszteket. Holnap viszont már számíthattok rájuk."
Aztán folytatta:
" Ha jól emlékszem, eredetileg a skinen körök voltak. Leszedtük a PSD fájlt az adatbázisból és valóban körök voltak rajta. Ez a mi hibánk."






Kiegyensúlyozások

Sona
  • Hymn of Valor (Q) a távolsági tartomány 700-ról 850-re nőtt
  • [Szövegösszefüggés: A Q képessége jelenleg hibásan üzemel, mivel az újradolgozás után a tervezettnél kisebb távolságot kapott. Ez a változás valószínűleg csak egy hibajavítás lesz, hogy MÉG az újradolgozás előtt visszakerüljön az eredeti állapotába. Amíg az előbb említett értékváltozások "750"-ről "850"-re nőnek, Én úgy hiszem, hogy ez a módosítás olyan, mintha a jelenlegi hibás állapotot javítanánk ki. Ez kissé...Bonyolult. Majd meglátom, hogy tudok-e vitát nyitni erről egy hivatalos válaszban .]



Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés