Challenger series változások

Írta BK201, Kategória: Egyéb
2014-09-22 14:52

A 2015-ös évre kicsit megváltozik a Challenger series.
  • A DDoS támadások ebben a szezonban jelentős problémákat okoztak. Ez végett arra koncentrálunk, hogy növeljük a biztonságot, és ezáltal a Challenger csapatokat támogassuk, hogy az egyetlen dolog ami eldönti egy mérközés kimenetelét, az a skill legyen^^.(Ha szeretnétek többet megtudni arról, hogy pontosan mi is az a DDoS: http://goo.gl/Ig3AF2
  • Jelenleg többféle újításon dolgozunk, köztük egy ciklusos váltó rendszeren, amivel időszakosan kerülnek feljebb a jobb csapatok.
  • Megfontoltunk egy új automata előléptető és lefokozó rendszert, ami azt jelentené, hogy az LCS 10. helyezése automatikusan Challenger rangra kerülne és kvalifikálná magát a Challenger Széria bajnokságára és onnan automatikusan menne az LCS-re.
  • Minden héten lenne egy nap a Challenger Széria első helyéért, egy a Challenger csapatok közül és egy az LCS csapatok közül .

Üdv, Nick Allen vagyok a Liga Műveleti Menedzsere, vissza tértem egy újabb frissítéssel az esport csapat számára. Betekintést nyújtunk a League of Legends döntéshozatali rendszerébe. Későbbiekben elég sok kérdést kaptunk, miként foglyuk fejleszteni a kihívók osztályának rendszerét. Ezért szeretnék több információval szolgálni számotokra.

Tehát a terveink a következőek:
  • A Challengernek mint rangnak nincs akkora súlya mint az eredetileg terveztük, ezért szeretnénk nehezebbé tenni az elérést.
  • Felkészülünk az LCS játékosok következő generációjára és az amatőr csapatok számára is lehetőséget kínálunk.
  • Valamint szeretnénk közzétenni a profi csapatok történetét.


Az amatőr csapatok számára hatalmas lehetőségeket kínál az LCS-be jutásra a Challenger Series, valamint a profi játékosok is újra vissza térhetnek új csapataikkal. A Challenger Seriest több sikeres LCS csapat formálta olyanná amilyen, példa képpen az LMQ (aki esetleg nem tudja kik ők http://goo.gl/pZuV1T) aki az Észak-Amerikai bajnok. Néhány profi játékos mint például Woolite, Airwaks, és Kez jelentős toló erőnek számított mint a Challenger Series legelején. A Challenger csapatok mindig feldobják az LCS-t a különböző formációkkal, mint az UOL és a Team 8 teszi majd a következő szezonban.

2015-ÖS SZEMPONTOK

Most hogy elmondtam mit volt 2014-ben, szeretnék megosztani egy-két dolgot a 2015 ös évvel kapcsolatban.

Automata előléptető és lefokozó rendszer

Hogy egyszerűbbé tegyük a dolgokat, beiktatunk egy automata előléptető rendszert, hogy az a csapat aki megnyeri a Challenger Seriest automatikusan kvalifikálja magát az LCS-re. Másik oldalról amelyik csapat az LCS 10. helyén végez vissza esik Challengerbe.

Van néhány nyomós indokunk amiért ezt a döntést hoztuk. Először is az automatikus előléptetés egyszerűbbé teszi a Challenger Seria lebonyolítását és lehetőséget kínál a fiatalság számára. Másodszor az LCS alja már nagyobb téttel fog bírni így feszültebb lesz a hangulat és nagyobb lesz a versengés az utolsó előtti helyért. Ez az jelentené, hogy egy csapat sora automatikusan dől el és gyakrabban cserélődnek az LCS résztvevők ezáltal mások is esélyt kapnak.

Új Formáció

Figyelembe véve, hogy a Challenger Series olyan mint egy kisebb LCS: a ciklusos típusú tournament hétről hétre változásokat hozna. Tehát lehetővé tenné a Challenger csapatoknak, hogy egy egyértelmű és tiszta időbeosztás szerint játszanak. Ez növelné a csapatok átláthatóságát fokozná a rivalizálást és lehetővé tenné a csapatok számára, hogy hétről hétre fejlődjenek. Fontos, hogy ez a rendszer javítaná a jelenlegit, mert fokozná a következő generáció csapatait azzal, hogy másolja a profi liga időbeosztását. Azt tervezzük, hogy sok csapatnak adunk lehetőséget arra, hogy próbára tegyék magukat, de az alapformátum többnek fog tűnni mint az LCS.

MEGERŐSÍTETT VÁLTOZÁSOK 2015-BEN

Itt van egy-két dolog ami úgy tűnik, hogy bekerül a 2015-ös évre.

Dedikált játék napok

Hogy biztosak legyünk abba a Challenger Series továbbra is élet képes marad, lesz minden héten egy külön nap arra, hogy a Challenger csapatok megmutathassák mit tudnak. Ez ugye azt is jelenti, hogy a csapatok szabadon bejuthatnak az LCS-re. Úgy gondoljuk, hogy ezáltal a Challenger Series sokkal jobban fogja szolgálni a közönséget.

DDoS támadás megakadályozása

Eléggé fájdalmasan érintették a Challenger Seriest az idei DDoS támadások. Megtettük a lépések annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a játékosok kapcsolata a szerverrel. Az élő bajnokságokon folyamatos teknikusok általi megfigyelés alatt fogjuk tartani a rendszerünket. Valamint rendszeres vizsgálatokat fogunk folytatni, hogy műszaki támogatást nyújtsunk a csapatoknak.

Az uralkodó csapat

A következő szezonra a Challenger Series vezető pozíciója egyetlen LCS csapatra fog korlátozódni. Ha egy Challenger csapat játszani akar az LCS-en a birtoklás jogát meg kell szerezni a jelenlegi tulajdonostól. Ezen változtatni fogunk és a birtoklás jogát két csapatra fogjuk bővíteni, hogy nyugodtam legyen a levegő és kevesebb, hogy elkerüljünk egy rakás felesleges kérdést és konfliktust és kiskaput biztosítsunk a kiesőknek, hogy bent maradhasson az LCS-ben.

A szöveg szabad és nem szószerinti fordítás.



Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
nipzorSTAR - 10 éve 1
Szerintem így jobb lesz

Grimike8 - 10 éve 2
Egyet értek, így szerintem is sokkal jobb lesz.
Belépés