Alakul a META 14/09

Írta Lance, Kategória: Egyéb
2014-10-11 17:48

Az elmúlt hónapban is számos változás történt bajnokaink terén.
Ezek a változások a világbajnokság miatt talán kevésbé voltak radikálisak, mint eddig, de azért kaptunk két teljes reworköt, és számos nerf, és buff is történt.
A népszerűségi listán továbbra is Carryk, és supportjaik találhatók. Két új tag van a top tizes listánkon, ők Zed, és a Kha' Zix, akik a nerfek ellenére ismét az élbolyban vannak.


A győzelmek terén legjobban álló tíz hős szinte semmit nem változott, Rammust a buff bebetonozta az első helyre, Leona leesett a listáról, így Janna maradt az egyetlen support. Az új tagok a legsikeresebbek között Malzahar, és Swain, ezzel erősítve a mágusok jelenlétét a junglerekkel szemben.


A sikertelenségi listán Gnar helyét Azir vette át, ahogy az várható is volt. Ezen a listán sem történt nagy változás a hónapban, ennek oka az lehet, hogy a világbajnokságra való tekintettel a RIOT már nem akarja átírni az erőviszonyokat, Ha megnézzük, a listán szereplő bajnokok mind voltak már role-juk legerősebbjei, és a bann listák vezetői is. Egy kis erősítés már elég lehetne ahhoz, hogy mindenkit lesöpörjenek a lane-ről, és ezt a RIOT, a világbajnokság végéig nem lépheti meg.


Bann listánk gyakorlatilag változatlan, Yasuo ellen nem szeretünk játszani, Morganat sem látjuk szívesen magunk ellen, főleg nem Tristana oldalán, és a nerfek ellenére Braumot is inkább félretesszük. Nidalee nerfeivel valószínűleg távozni fog a listáról, Kha' Zix pedig sikereivel nem maradhat el a bannlistáról sem.


Gnar a múlt hónaphoz képest (sikeresség terén ő volt az utolsó), nagyon lépett előre, büszkén foglal helyet azok között, akik több meccset nyernek meg, tehát win-rate-je 50% fixen fölött van.

Soraka reworkje bármilyen drasztikus is volt, igazán elsöpró változás nem történt sem negatív, sem pozitív értelemben. Jó, a legsikertelenebbek listájáról lekerült, és 48% körüli győzelmi rátájával a hátsó-középmezőnyben szerepel, de az igazi lehetőségeket még nem aknáztuk ki vele kapcsolatban.

Viktor reworkje azonban sikeresnek mondható, népszerűsége megháromszorozódott, és győzelmi rátája is fixen 50% fölött van.


Cassiopeián azonban úgy tűnik semmi nem segít, a sorozatos átdolgozások, és buffok ellenére sem népszerűsége, sem győzelmei nem javulnak, mindkét szempontból a sereghajtók közé tartozik.

Baromka


Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Zsiroskenyer98 - 10 éve 1
Azomban, elírtad :D

eordogh.laszlo - 10 éve 2
Azomban?:D jezusom...

zomgzje - 10 éve 3
Milyen jó hogy ezen vagytok kiakadva... Talán nagy probléma ha gépelés közben véletlenül N betű helyett M-et üt... mert a többi helyen jól van leírva.

Jó cikk lett! Köszönjük az infót :)
Belépés