Elérhetőek a VB-vetítéshez készült poszterek!

Írta WereWolf, Kategória: RIOT
2014-10-13 11:04

A 2014-es világbajnokság a hétvégén ér véget, így egyre több vetítés tűnik fel a térképen.

A Riot pár nappal ezelött honlapukon közzétette az otthoni vetítéshez "szükséges" anyagoakt, hogy hogyan tudnák feldobni a VB vetítést. Úgy érzem, lassan ünnep lesz mindenkinek a VB-ből. Egy tálca sör, haverok, ennél több nem is kell.
Publikáltak egy posztert, melyet te is elkészíthetsz, akár egy kocsmába vársz bárkit, aki elolvassa a posztert és kedve van eljönni, vagy akár hozzád egy bulira.

Személy szerint Tatabányára rendeztem az egyik kocsmába egy jó kis "Lolnézős Partyt".



A Riottól 5 tippet kapunk:


1. lépés: hívd meg a csapattársakat
Erről már korábban beszéltem, szóval ez senkinek sem lesz újdonság.


2. lépés: válassz "pályát"
Nézz utána, kérdezd meg a helyszíneket, hogy mekkora befogadóképességük van, mikor tudnák a helyszínt biztosítani számodra és, hogy van-e internetlehetőség, vetítési lehetőség valamint megfelelő ételt, italt tudnak előállítani, elkészíteni. Ti se mennétek el egy olyan helyre TV-t nézni, ahol nincs kaja meg pia, nem így van? Szerintem ezek a legfontosabbak. Ha sikerült lezsírozni a RIOT arra kér mindenkit, hogy az alábbi honlapon jelölje be, hogy hol lesz a party. http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/#/2014-09-08/2014-10-30


3. lépés: rúnák és mesterségek
Arra buzdítanak mindenkit, hogy az ott lévő ételeket nevezzük el Lol-os nevekre, mint pl. a hamburgert Gragas-ra, a koktélokat Poro-nak. Ez igazából a saját fantáziátokon múlik. Keressetek fel közeli cukrászdákat, hogy meg-e tudnak csinálni a League of Legends-ből valamilyen figurát? Szerintem egy Porocskát nem nehéz elkészíteni, és még ötletes is lenne.
Díszítsétek ki a helyszínt. Ne feledd el felrakni a posztert sem, amelyet a következő linken lehet letölteni:
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/events/VPP/worlds_A2_HU.pdf



4. lépés: induljon a játék
Rakj fel fogadásokat, kommentáld a meccset, vagy ami épp eszedbe jut. Dobd fel a hangulatot egy kvízzel, vagy esetleg a "Menetelés a Világbajnokságra" című videót vetítsd le!
Fontos, hogy mindig kövessétek a meccset, tudjátok hogy hol tartotok, mert így a végén akár kvízt is összeállíthatsz, hogy mi történt.



5. lépés: győzelem
Ha jól sikerült a rendezvény, és van pár képed, akkor küldjed el a Riotnak a képeidet, videóidat, szerintem nagyon fognak neki örülni.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés