PBE frissítés 10/27: Szellőző Rák, Reaper Soraka színmódosítások, és még sok más!

Írta GloriousNorva, Kategória: PBE
2014-10-28 15:20

Ebben a frissítésben jelentős színváltozáson ment át Reaper Soraka, Singed két képességének kombinációja(a W illetve az E) új vizuális effektet eredményeznek, ezenkívül több kísérleti változásra került sor az előszezon frissítései gyanánt, ami egy új modellt tartalmaz, ez pedig nem más, mint a Summoners Rift folyójában látható Szellőző Rák!(Itt zárójelesen megjegyezném, hogy ez eddig csak az élethűséget jelképesítette, azonban a frissítést követően egy újfajta mobról lesz szó, aki támadható lesz, és ugyanúgy pénzt fog adni, mint a többi jungle mob).

Reaper Soraka frissítés


Reaper Soraka, egy új skin, ami először az Október 8.-i frissítéssel került be a PBE-re, a mai frissítést követően új színárnyalati változásokat kapott. Íme az összehasonlítás:



Singed hajítása a "Mega ragasztóba"

Singed egy új, "ragacsos" vizuális effektet kapott: hogy ha sikeresen használja a hajítását(E) úgy, hogy a célszemélyt beletudja hajítani a Mega ragasztóba(W), láthatjuk, hogy a karakter mintha valóban beleragadna a "mega ragasztóba".




Előszezon Változások


A mai napi frissítés tartalmaz néhány olyan Preseason változást, ami jelenleg is tesztelés alatt áll a PBE-n, mint például a SZELLŐZŐ RÁK új modellje, egy buff a PUSZTÍTÓ LESÚJTÁSRA, illetve változások az INHIBITOR TORNYOKRA.

A SZELLŐZŐ RÁK konkrétan egy új jungle camp lesz, aminek az élőhelye a folyó lesz, és elpusztítása után egy "gyorsaság szentély" keletkezik a helyén(amin áthaladva megnő a gyorsaságunk, hasonlóan a Dominion pályán lévő gyorsaság szentélyhez). Ez is új modellt kapott és tesztelés végett ismételten engedélyezve lett.



Szellőző rák
  • Nagy szörny - Területi buff
  • 180 másodperces újjászületési idő
  • Egy megfoghatatlan vándor élőlény. A szörny lassítása illetve lefogása támadásonkénti hatalmas sebzés elszenvedést eredményez. A szörny elpusztítása gyorsaság szentélyt hoz létre a folyóban, amin áthaladva bónusz mozgási sebességhez juthatunk, illetve láthatóvá válik a folyóban.

Pusztító lesújtás (Ranger Trailblazer Lesújtásának frissítése) mostantól visszaállítja a hiányzó életerő és mana 20%-át.



Az Inhibitor Torony támadása lelassítja a támadókat körülbelül 10%-kal.

Egyensúly változtatások


Nocturne
  • Kimondhatatlan Horror(E) a szöveges leírás most már tartalmazza: "Nocturne masszívan megnövelt mozgási sebességet kap a megfélemlítendő ellenfél között és közötte."
  • [Megjegyzés: Jelenleg a Működés szempontjából NINCS változás a PBE-n. ]



Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés