ELO gyarapítás: Tegyük vissza a „Carry”-t az ADC-be

Írta funatural, Kategória: Egyéb
2014-11-19 13:45

League of Legends néha frusztráló lehet. Olvashatsz útmutatókat és memorizálhatsz build-eket, de még így is lehet problémáid kimászni az alsóbb ligákból. Mindannyian voltunk a helyedben. Lehetséges is kimászni onnan ezzel a 3 tippel, amire jó, ha emlékszel ha ADC-ként elakarod hagyni a bronz ligát.

Találd meg a hőst, ami kényelmes számodra.



Jó pár AD carry van, amivel játszhatunk, de a megfelelő kiválasztása nehéz lehet. Azt kell figyelembe venni mi a te egyedi játékstílusod. Például ha a nyers erőt keresed, de nem bánod ha feláldozol egy kis mobilitást miatta, Varus, Miss Fortune vagy Jinx jó választás lehet. Ha inkább a mobilitást teszed előre akkor Corki, Ezreal vagy Tristana birtokolja a megfelelő képességeket ehhez. Adj időt magadnak, hogy nem ranked meccseket játssz, hogy megtaláld mi megfelelő neked.

Tud, hogy szurkálhatod az ellenfeled.

Nehéz döntés hogyan egyensúlyoz aközött, hogy megölsz egy minion-t vagy piszkálod az ellenfeled. Ha bármikor is döntéshelyzetbe kerülsz mindig a miniont helyezd előre, az arany bevétel mindig többet fog érni, mint egy kis sebzés az ellenfélen.
Ennek ellenére, ha van merszed, a legjobb idő szurkálni mikor látod, hogy az ellenfeled éppen az utolsó lövést akarja bevinni egy minion-on. Döntenie kell, hogy szerez egy kis pénzt, de veszít az életéből vagy inkább hátrál és aranyat veszít. Ha megfelelően odafigyelve, türelmesen kihasználod a helyzeteket , az idő a te javadra fog dolgozni.

Mennyi CS –t kell szereznem 10 perc alatt


Ez egy általános kérdés minden carrynek. Egyesek azt mondják 70, mások 100-at javasolnak. A legjobb szám, ami mindig jó lesz minden esetben az hogy több mint az ellenfélnek. A 70 minion halálából származó arany nem fog sokat érni, ha az ellenfélnek több van. A 30 CS is jó, ha ez több mint az ellenfélé. A játék sosem az idő elleni versenyről szól, hanem az ellenfeleddel való versenyről hogy ki vesz hamarabb több tárgyat.



Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
LecsuRRR - 10 éve 1
Én is ADC-vel jöttem ki bronzból. Draven, Jinx, Lucian és Ezreal :D ezek voltak a kedvenceim. Ezüstben meg TOP :D

Samda01 - 10 éve 2
Én Februárba Bronze 4 en voltam :( most Gold 5 ;)
Belépés