A Top 5 legjobb ADC hogy átvészeld az 5. szezon solo queue-jét!

Írta funatural, Kategória: Skinek/Hősök
2015-02-11 12:25

Üdv, srácok! Fogadok, mindannyian tudni akarjátok kik a legjobb carry-k jelenleg a League of Legends-ben. Ez a cikk leírja azt a top 5 ADC-t akikkel könnyen végig lehet carry-zni egy meccset.

A Top 5 legjobb ADC hogy átvészeld az 5. szezon solo queue-jét!



Üdv, srácok! Fogadok, mindannyian tudni akarjátok kik a legjobb carry-k jelenleg a League of Legends-ben. A jelenlegi szezonban rengeteg változtatást láthattunk nem csak a jungle-ban de a bot lane-en is, ahol hatalmas mennyiségű kontroll szükséges például a sárkány miatt.
Ezért nem mindegy ki a ki az ADC-éd. Kezdjük az 5.-el


5. Graves



Graves kezdi a sort az ötödik helyen két ok miatt. Első a W képessége: Smokescreen miatt könnyen eltud tűnni veszélyes helyzetekből és csökkenti az ellenség látótávolságát. A második a passzívja: True Grit tökéletes minden ösvénybeli és azon kívüli harcban mivel nem csak armor-t szerezz belőle hanem magic resistance-t is minden másodpercben amig harcban van és 10-szer tud halmozódni.


4.Corki




Corki egy erős pick ebben a szezonban. Nem csak azért mert biztonságosan tud farmolni az ultijával, hanem mert a passzívja miatt védhetetlen sebzést is okoz. Ne is emlegessük a Valkyrie-t amivel könnyen elmenekülhet vagy beugorhat a harcba. Gondoljunk rá mint egy 26 másodperces Flash idéző képességre


3.Lucian




Amióta kijött, azóta is egy jó választás volt. Még úgy is hogy már sokszor nerfelték, ez a bosszúálló erős maradt. Passzívja miatt másodpercen belül kétszer lőhet. Illetve a Relentless Pursuit képessége miatt könnyen megmenekülhet életveszélyes helyzetből.


2.Vayne




Vayne trükkös, de ha sikerül a meserévé válnod, könnyen végigvihetted a csapatod 4v-5ben vagy akár egy Baron-nal és két sárkánnyal lemaradva is. Tökéletes carry, annak született. Természetesen nem a legegyszerűbb karakter, mert a képességei rengeteg mechanikát használnak. De egy jó Vayne halálos.


1.Caitlyn




Caitlyn egy erős első helyezett sok ok miatt, de itt felsorolok nektek hármat:
1. Neki van a legnagyobb kezdő távolsága. biztonságosan képes farmolni és poke-olni az ellenfelet.
2. Jó carry a játék közepe fele is az általa okozott sebzés és a csapdái miatt amibe egyszerűen nem lehet nem belelépni.
3. Van egy menekülése. Egyszerűen kihálózhatja magát a bajból miközben folyamatosan téged lő és még le is vagy lassítva.

Összességében azért gyakran választott vagy tiltott carry-k ők, mivel nagyon jók az ösvényükön és jó karakterek a középidőben is (kivéve Vanye, ő a végjátékban a legjobb). Nyered az ösvényed, jó csapatharcaid vannak velük és könnyen eltűnsz velük a bajból.



Hozzászólások (12)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Drognar - 9 éve 1
Graves : Egyetértek , erős és nagyon tankos .
Corki : Egyik legbiztonságosabb AD Carry szerintem , nagy range és jó dmg .
Lucian : Na vele nem értek egyet egészen , mert tényleg nagyon nagy dmg-e van még mindig ( A nerfek ellenére is ) , de nagyon kicsi a range . Teamfight-okban elég könnyű Őt focusolni ,és könnyen meg is lehet ölni . Persze aki ért hozzá , azt azért nem olyan egyszerű leszedni , de én beleesek párszor abba a hibába , hogy a Teamfight-t közepébe beleugrok az E-vel , és igaz ölök 1-2 embert , de engem is megölnek . De még ha a szélén is maradunk ,akkor is könnyen le tudnak szedni , mert 500-as range az nem valami sok . ( Lucian mainnel írtam ezt ) .
Vayne : Lanen nem sokat ér ( szerintem ) , de utána egy vadállat , nagyon erős , és focusolni sem olyan egyszerű .
Caitlyn : Nagy range , de ha valaki nem tudja kihasználni akkor nem ér semmit .

NPC Yemi - 9 éve 2
ez egy fordított cikk, nem saját vélemény, amúgy szerintem igazad van :D

Anubis1337 - 9 éve 3
Egy sincs meg xD

Dxgen2100 - 9 éve 4
Állj... DRAVEN MERRE VAN?? :D

Duxli - 9 éve 5
Szerintem ez full nem reális.

Undo - 9 éve 6
Kalista? :( Elég szituáció függő,hogy mikor jó hozni,de jó kezekben nagyon erős...

habumi - 9 éve 7
Azért szerintem ez egy picit régi cikk.. Most épp az lcs-ben a legtöbbször pickelt adc-k a graves, sivir és corki. Erre utolsó helyre rakták őket
Graves-t meg azért pickelik gyakran, mert jó a wawe clear-je, agy a supp tud gankelni más lanen, míg graves el van egyedül. corki úgy szint. Sivir meg counterli graves-t azért jó
Caitlynn is már elég ritka pick.. és gey e-vel nem lehet megmenekülni, max ha a supp segít

Stark HUN - 9 éve 8
én tapasztalatból mondom mint main adc hogy az a rohadék caitlyn tényleg gusztustalan persze jó kezekben... ranked teammel mentünk tegnap néhány meccset és mindíg caitlynt pickelt az enemy... én meg mivel most graves meg sivir a meta ezért ezek közül pickeltem valamelyiket, de hiába... hiába sivir spell shieldje és akármelyik képessége, mert maga a champ nem coutnereli a champet legalábbis ha ugyanakkora skillel rendelkezik mind2 térfélen játszo játékos akkor sivir nem countereli caitlynt mert caitlyn nem minion farmolásra fogja használni a nagy range-ét hanem pokeolásra ahogy a Q-ját is a csapdákat meg nem fogja eléd rakni csak úgy hogy nesze b+ töltsd a manád hanem okosan fogja használni mikor tudja hogy nincs spell shielded. És ugye sivir spell shieldjén elég nagy a CD hiába nem kerül manába sőt manát tölt vissza ha kivédesz egy spellt vele, de akkor is 16 sec

Stark HUN - 9 éve 9
valamit csinálhatnának caitlynnel vagy nerfelhetnék, mert nem akarok se vele játszani, se ellene. :(

NPC Yemi - 9 éve 10
az lcs és ez a lista teljesen más, ez soloqhoz van, ettől függetlenül szerintem is Graves a legerősebb
Belépés