PBE frissítés 07/02: Master ChefTahm Kench változás, és apróbb módosítások

Írta NPC Yemi, Kategória: PBE
2015-07-04 12:01

Ezzel a frissítéssel az 5.13-as PBE ciklus végéhez értünk, így csak az ilyenkor szokásos, kisebb változások érkeztek. Kikerült az új kijelző és az új ARAM pálya, a Mészárhíd is, illetve a tesztelés alatt lévő balansz változások is visszaállításra kerültek.

Hőskinézet frissítés – Master Chef Tahm Kench


A PBE ciklus elején bekerült új hőskinézet néhány apróbb változás érkezett, módosult a textúra színezése, illetve a modell karja.



A /joke parancs beírásával mostantól Főszakács Tahm Kench nem csak sushit és croissant „büföghet” fel, hanem már hamburgert és tésztagombócot is.



Mészárhíd eltávolítva


Az új ARAM pálya, a Mészárhíd, a mai frissítéssel kikerült a PBE-ről, természetesen a következő PBE ciklus elején újra elérhetővé válik a tesztelők számára.


Ha esetleg lemaradtatok volna az új ARAM pályáról, akkor ide kattintva megnézhetitek a Mészárhídról készült galériánkat.

Frissített kijelző eltávolítva


Ahogy sok egyéb komoly változás, így az új kijelző is eltávolításra került a ciklus utolsó frissítésében, de természetesen a következő ciklus elején újra elérhetővé válik a tesztelők számára.


Egyensúly változások


Hősök


Kayle
  • Righteous Fury (E)– A képesség aktív részének a varázserő szorzója 0.3-re nőtt, az eddigi 0.25-ról.

Tahm Kench
  • Tongue Lash (Q) - A képesség lassító hatása 30/40/50/60/70%-ra csökkent, az eddigi 50/55/60/65/70%-ról.

Tárgyak


Enchantment: Runeglaive
  • Mostantól a tárgy egyedi passzív képessége nem aktiválódik az olyan tárgyaknál, mint a Luden visszhangja vagy a Rylai kristálybotja.


[Reverted] Abyssal Scepter
  • Az Abyssal Scepter minden módosítása visszaállításra került, mivel még tesztelés alatt áll, így a következő PBE ciklusban újra elérhető válik.

[Reverted] Zeke's Herald
  • A Zeke's Herald-hoz tartozó minden módosítás visszaállításra került, mivel még tesztelés alatt áll, így a következő PBE ciklusban újra elérhető válik.

Időzítők


[Removed]Sárkány és Baron Nashor
  • A 6/30 PBE frissítésben már írtunk a Sárkányt és a Baron-t érintő időzítő változásokról, ez a mostani javítással kikerült a PBE-ről, mivel még erősen tesztelési fázisban van, de természetesen a követő ciklus elején újra elérhető lesz a tesztelők számára.



Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés