10 nagyon idegesítő halál a LoL világában

Írta Navetelen, Kategória: Egyéb
2015-07-23 19:25

Egy átlagos játékos is gyakran belefuthat a következő helyzetekbe, számotokra melyik a legidegesítőbb halál?


Bevezetés



Ismerjük a helyzetet. A pillanat mikor egyetlen gondolatunk hogy "mi a #@!%", mert a lehető legidiótább módon haltunk meg. Legyen az tonnányi sebzés amit a másodperc töredéke alatt szenvedett el kis testünk, vagy mikor látod hogy hamarosan itt a vég és Te egyszerűen nem tehetsz semmit. Így vagy úgy de ott motoszkál az erőtlenség érzése illetve hogy az ellenfél csal. Igen csak frusztráló..


Itt a top 10-es lista ezekből a nemkívánatos pillanatokból:

1. Láthatatlan Nidalee lándzsák

Max távolságból, valahonnan a háború ködének legszéléről repül az a bizonyos lándzsa, és szinte esélytelen hogy észrevedd. Ha pedig konkrétan a sötétségből akkor tényleg lehetetlen. Mivel szinte azonnal eltünteti a fejed feletti csík egészét vagy legalábbis nagy részét, az ARAM játékosok tudják milyen mikor állandó félelemben tart az a fránya lándzsa.


2. Amikor Teemo öl meg

Ha azé a kis motkányé lesz a kill az már önmagában frusztráló. De számos esetről számolhatunk be mikor a kis láthatatlan Sátán 1-esen megvárja míg kevés lesz az életed, mondjuk dzsungelben, és előbukkan halálos köpőcsövével hogy beszürkítse a képernyőd. Az AP Teemo alattomos gombái pedig egyenesen vérlázítóak, valamint a tudat hogy valahol egy kis Yordle Rajtad nevet...


3. A Level 1-es Darius sunyi bokor taktika

Ha már sunyi bokor taktikákról van szó, nem hagyhatjuk ki Darius híres merényletét, amikor mire észreveszed, hogy rajtad van 5 stack a vérzés nevű passzívból és egy Ignite, addigra már te is úgy érzed, hogy agyvérzést kapsz.


4. Blitzcrank

A jó öreg Blitzcrank.. aki minden papír hős átka. Néha beránt Téged egy olyan helyre, ahol már tenyeret dörzsölve vár az egész csapata, néha pedig csak szimplán lefut az elképesztő gyorsaságának, és valószínűleg egy karton Red Bullnak köszönhetően. Akárhogyis, eljön a pillanat mikor érzed, hogy minden elveszett, és hogy legközelebb nem kérdés, hogy bannold-e.


5. Egy egész pályás Jinx rakéta

Biztos volt már Veled, hogy miden, vagy topon egy nagyon meleg helyzetből diadalittasan sétáltál el az összeütközés győzteseként, és büszke voltál Magadra, hogy uralod a lane-t, és nem állhat semmi az utadba. És mikor éppen írnád a közös chat-re hogy "GG EZ", jön egy jól célzott Jinx rakéta, és letöri az önbizalmad a másodperc töredéke alatt.



6. Warwick és a vérszag

Szintén.. épp amikor boldogan hazatérnél a bázis ölelő karjaiba, meghallod a farkas vonyítását, és hirtelen a legszívósabb lény amit valaha láttál fénysebességgel átrepül 3 tornyot, és halálba flash-ultizik Téged. RIOT MIÉRT TESZED EZT VELÜNK?!


7. Evelynn buff gank

Bár már nem olyan vészes, mint régen, még mindig őrjítő, mikor egy Evelynn elkapja a grabancod a második buffodnál.
Akármennyire is igyekszel wardolni, és szólítod fel csapatod hogy legyenek a lehető legéberebbek, hogyan is vehetnéd észre a láthatatlant?
Másrészről viszont, még mindig nem annyira idegesítő, mint a következő:


8. Amikor Nunu ellopja a dszungeled

Lehet, hogy ezúttal nem halsz bele, de Nununak megvan az a ritka képessége, hogy úgy felbosszantson, hogy a való életben is meg akarj halni.
Evelynnel ellentétben, Nunu az, aki ellen tényleg wardolni fogsz, az egész csapatod jönni fog hogy segítsen, de még így is 2 kattintásból leszedi előled a buffot, és flash nélkül biztonságba menekül.


9. Az észrevehetetlen Talon halálvonat

Az olyan bérgyilkosokat mint Leblanc vagy Katarina látod, ha közelednek. De egy Talon, aki Yomuu szellemkardját használja, és az ultiját már elhasználta, nem csak, hogy észrevehetetlen, de a területi sebzése is elég ahhoz, hogy esélyed se legyen túlélni, még ha időben el is flashelsz, ahogy rádugrik. És ha már az ugrásnál tartunk...


10. Rengar, a goromba macska

Ellentétben Talonnal, ő jelzi egy kis felkiáltójellel, mielőtt rádveti magát. Azonban ez sem segít, mikor rájössz, hogy a support nem vett rózsaszín wardot, és a piros trinket is még tölt. A helyzet csak még rosszabb, ha TE vagy a support... és teljesen egyedül... R.I.P.





Hozzászólások (10)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
R3wan - 9 éve 1
Aki 'gg ez'-t ír, az nem csak a Jinx ultit érdemli meg a pofájába, hanem egy méretes dc-t, áramszünetet is minimum. :)

Sordes - 9 éve 2
Ez idegesítő ? o.O
Amikor quadrázott egyik ismerősöm elakart szaladni a pentája és az "ott felejtett" nida csapdám ölte meg na az volt számára a legidegesítőbb halál :D

HunDavidoska - 9 éve 3
Jaj hirtelen nem jut eszembe hogy melyik videóból loptátok, pedig láttam azt a videót....

NPC Yemi - 9 éve 4
a forrás meg van jelölve, szóval nem nehéz kitalálni

Fday13 - 9 éve 5
az a nunu és ww... törölhetnék őket a játékból.. :/

Petya098 - 9 éve 6
Jinx ulti? Easy, már rutinból küldöm kezdőre hogy a recall végénél öljem meg az enemyt :D

Navetelen - 9 éve 7
Az úgy talán még jobb! :-D

Drirr - 9 éve 8
Amikor teamfightból beleflashelsz egy Caitlin trap-be és az visz el :-D

Kanade Yuno - 9 éve 9
Azért Karthus ultija is idegesítő tud lenni.

KisZsombor - 9 éve 10
a legidegesitobb amikor nasusal az ultid at elhasznalod instant tripla kill aztan kiflashelsz ultid meg mindig megy kb 100 hp val .... a baron melle !!!!!!!!!!!!!!
Belépés