Build készítő Béta teszt

Írta Jankec, Kategória: Weboldal
2013-11-20 17:41

Üdv Summonerek!

Már bő két hónapja üzemel az oldalunk, ez idő alatt bár nem tűnhet hosszúnak még is sok dolog történt ez idáig. Bekerült egy csapattárskereső, amiben remélhetőleg már sokan megtaláltátok a párotokat, később mindenki kapott egy profil oldalt melyet mindenki kitölthetett saját stílusában. Bevezettünk az üzenetküldést is a könnyebb kommunikáció érdekében, fordítottunk hős történeteket, képességeket, Riotos videókat, és több mint 70 hírt osztottunk meg ezzel a nagyszerű játékkal kapcsolatban. Nyereményjátékot is tartottunk, igaz nem LoL-os tartalom volt a nyeremény. Szóval nem lehet mondani, hogy csak ültünk a babérjainkon, azért sem mert most egy újabb dolgot szeretnénk bevezetni, egyelőre még csak nyers formában, de ezt is csak azért, hogy a későbbi tökéletesítések már a ti igényeitek szerint történjenek, vagyis várunk minden pozitív és negatív véleményt a most bevezetésre kerülő Build készítő alkalmazásunkról.





Biztos sokan gondolkoztatok már azon, hogy milyen jó lenne csinálni egy Buildet és feltölteni valahová, hogy lássák a többiek is hogy nem kell minden itemet összevásárolni egy karakternek, hanem csak azt ami szükséges. Esetleg ezeket az itemeket kiegészítetni 1-2 hasznos tanáccsal vagy megjegyzéssel a használatukról. Mostantól erre itt a lehetőség , nincs más dolgod mint regisztrálni az oldalunkra és már is nekiláthatsz a jobbnál jobb buildek készítésének, melyet mindenki láthat és véleményezhet.

Hogyan álljak neki?

Leginkább arról tudunk beszélni amit ismerünk, vagyis válasszunk egy olyan bajnokot, akivel sokat játszunk és úgy gondoljuk, hogy jól is játszunk. Gondoljuk át milyen itemeket vásárolnánk milyen, milyen sorrendben húzzuk ki a képességeinket és milyen mastery-t használnánk a karakterhez. Ha ez megvan akkor az "új Build" gombra kattintva egyszerűen elkezdhetjük a Buildünk szerkesztését.



A szerkesztő

Kiválasztottuk hogy melyik hőshöz szeretnénk Buildet csinálni, és ki is választottuk az "új Build" gombra kattintás után. Most kaptunk egy szerkesztő felületet, bár nem túl bonyolult azért kicsit részletezzük. Középen adhatunk egy hangzatos nevet a Buildünknek amiből sejteni lehet hogy miről is fog szólni.

Például a már készen lévők közül: "Annie - Láttad már a mackóm Tibbers-t? (MID) "



Spell

Kiválaszthatunk két summoner spell-t amit használni szoktunk a karakterünknél. Ide egyelőre még nem lehet külön megjegyzést írni, de nem kizárt hogy a későbbiek során ez változni fog. Ha valami mondanivalónk lenne azt majd a végső leírás résznél megtehetjük, de addig is menjünk tovább a következő fülre.



Tárgyak

Először nézzük a felépítését. Jobb oldalon kategorizálva vannak az tárgyaink, Defense, Attack, Magic, Other. Ezeken belül alkategóriákon keresztül szűkítheted a szerkesztő közepén található item listát, ahová ömlesztve ugyan, de ABC sorrendben találhatóak meg az itemek. A bal oldalon adhatunk az itemeinknek egy nevet például kezdésre és alá megadhatjuk, hogy mit szoktunk a kezdő pénzből vásárolni a karakterünknek. Ezekből az item összefoglalókból öt darabot tudunk csinálni ami szerintem bőven elegendő, hisz egy normál játékot is el tudunk osztani 3 részre (korai , közép és vég), midegyik részhez külön megjegyzés rész tartozik. A megjegyzés részekhez esetleg odaírhatjuk, hogy miért ezeket az itemeket vesszük, miért nem az XY itemet vásároljuk meg, illetve ha nem csak egyféle itemeket szoktunk venni akkor odaírhatjuk hogy más ellenfél ellen miket szoktunk vásárolni.



Képességek

Egy egyszerű képesség elosztó táblázat, de mivel még egy korai úgy mond Alfa stádiumban van így a pontok elosztása még nem szabályozott. De azt bizonyára mindenki tudja, hogy az ultira először lvl6 tól lehet osztani először aztán lvl11 és a lvl 16 szinten az utolsót. Aki extrémen mindent az ultira tesz lehet hogy poénnak jó, de a leírása használhatatlan lesz, egyrészt lepontozzák, másrészt törlésre kerül így nem érdemes. Itt is található egy megjegyzés rész, ahová leírhatjuk, hogy mit, mikor, és miért húzzuk ki adott szinteken.



Mastery

Ez a rész ugyan úgy működik mint a mastery kalkulátor egy általunk elképzelt mastery-t lehet megvalósítani benne. Tovább kiegészülve egy megjegyzés résszel, ahol leírhatjuk, hogy melyik részt miért húzzuk ki és esetleg alternatívákat és tippeket, tanácsokat adhatunk.



Leírás

Biztos lesznek olyanok akik csak megosztják velünk a tuti build itemeket, de nem fognak tanácsokat adni a használatukhoz vagy taktikákat a karakterhez, biztos lesznek olyanok akik szeretnék bőven kifejteni az elképzeléseiket. Nekik szól igazából ez a rész, hiszen ide kötetlenül lehet írni a karakterhez kapcsolódó taktikákat , farmolási útmutatót, jungler utakat felvázolni, gank tanácsokat adni és bármi olyat ami eszünkbe jut és úgy gondoljuk hogy hasznos lehet...



Értékelés

Az elkészült Buildek értékelésére lesz lehetőségetek egy egyszerű plusz, mínusz formában illetve a későbbiek folyamán biztos hogy lesz egy hozzászólási lehetőség, hogy a buildhez le tudjátok írni a véleményeteket. A legtöbbre értékel buildek valószínűleg ki lesznek íratva a későbbiek folyamán.






Reméljük már jelen formájában is tetszik az új alkalmazásunk, de szívesen fogadunk minden építő jellegű kritikát és véleményt, hogy min kellene változtatni, mit tegyünk még hozzá vagy esetleg miből vegyünk el, szóval ne legyetek félénkek hisz nem harapunk nyugodtan kommunikáljatok velünk.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés