RengarRengar Build Guide: One shot My Way.

29%
Készítette Tobey, Frissítve: 2016-06-14

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő itemek.
Ezek az alap kezdő itemek . Minden esetben ezt ajánlom.
Amikor 1 hittelni tudsz.
Ha ez a 3 item megvan akkor elkezdhetsz nézelődni az ellenséges adc felé. Arra figyelj oda hogy lehetőleg ne legyen senki a közelébe .
További itemek . Sorrendben
Ebbe a sorrendben ajánlom az itemek vételét. A Trinity Forcot lecserélheted Phantom Dancere ha úgy érzed .
Én ezt akkor ajánlom ha sokk a tank az enemyben és harcolnod kell velük azok után hogy 1 hittelted az adct.

Képességek

[Q] Vadság

[W] Csataüvöltés

[E] Boladobás

[R] A vadászat izgalma

Leírás

Minden alkalommal a Golemekel kezdj. Azok után a raptorokhoz menny és ott úgy öld meg őket hogy a kicsiket ölöd meg először és minden 5dik auto attackot a nagy madárra tolod és lestunolod. Ezek után megölöd a redet smital majd a teknős felé veszed az irányt. Teknősnél arra figyelj hogy meglegyen az 5 ferocity. Ha meg van az 5 ferocity akkor megpróbálod middet megsegíteni . Fontos hogyha middre mész akkor az enemy mögül menny és rootold le hogy a middest tudjon segíteni neked.Utána ha sikeres a gank akkor leszeded a blue sideot is majd hazamész . Ha ezt sikerült megtenni akkor meg lesz a piros smite amivel megint teljes cleart csinálsz majd 6 szinten jelzed botlanenek hogy szeretnél valamit csinálni. Ha nem sikerül a bot gank akkor solo dragonoz ha sikerül akkor meg a bottal együtt sárkányozatok.

LATE GAME

Ha elérted az "1 HIT " szintet akkor próbálj az enemy adc nyakára ülni és minden adandó alkalomal próbáld megölni.

TEAMFIGHT

Várd meg még a frontline bemegy és kimennek a CC-s képességek majd a backlinera menny be ha sikerül megölnöd az adct akkor már sikeresnek mondhatod a teamfightot számodra.
Belépés