ShyvanaShyvana Build Guide: HowToGainFreeElo ft Shyvana Jungle

86%
Készítette Hioketsu, Frissítve: 2015-07-08

Varázslatok

Tárgyak

Egy átlagos kezdés
-Általában minden jungler így kezd.
-Első campnak azt ajánlatosabb ahol a bot lane van mivel erősebb pullt bírnak adni mint mondjuk egy topos.Ha lehet kérd meg a suppot(ha tanky)hogy tankoljon le neked 2-3 hitet.
Első back
-Ha jól csináljuk a dolgokat akkor a következő tárgyakat be tudjuk szerezni amint hazatértünk.
-Ügyeljünk arra hogy minél hatásosabban farmoljunk.A leírásban ki fogom fejteni hogy hol és persze miért érdemes kezdeni.
-Amint elvittük a campokat amiket bírtunk még biztos lesz annyi erőnk hogy egy suhanó sutyerákot elvigyünk hisz az is + gold illetve addig is tudunk szerezni egy kis hp + egy kisebb visiont tudunk garantálni 2 lane között.
Core Itemek
-A jungle item kiegészítés és a BOTRK elég dmg-et fog nekünk adni a game hátralévő részében innentől egy picit tankosíthatunk hogy azért mégse legyünk már papír mint egy adc.
-Sokan ilyenkor már elítélek a buildet mikor az első item egy botrk(URISTEN MEKKORA NOOB ADT ÉPÍT JUNGLERNEK UNSKILLED BOOSTED).
-Na de vegyük is komolyan a dolgokat a következő minimum 2 item tanky legyen(pl.Randuin's Omen/Spirit visage)
-El is felejtettem említeni hogy amint kiszedtétek igyekezzetek lecserélni a trinketeteket egy red trinketre.Ha lehet a 20 perc fele már fejleszgessétek is fel!
Tanky itemek
-A következő pár item kiosztás az legjobban enemytől függ ha egy normal teamről beszélünk akkor simán mehet a Randuin illetve a Spirit
1.Eset:Ha az enemy full ad akkor érdemes egy randuint illetve egy Sunfire's Capet venni.
2.Eset:Ha az enemy inkább AP carrykből áll akkor érdemes egy Banshee's Veilt venni és persze egy Spirit Visaget.
Utolsó itemek
-Utolsó itemnek több lehetőség is felmerülhet.Egy picit beújítunk és mondjuk egy Frozen Malletet beveszünk.Ad nekünk ad+hp+aa-ra slowot.Elég előnyös ha egy nálunk gyorsabb enemyt chaselünk.Vagy ha túl fed az enemy persze tankosíthatunk is az előző pontban felsorolt itemek közül.
Full Build
-Persze ez csak 1 variációja az előző pontokban felsorolt itemek közül.Ahogy már sokszor leírtam helyzet függő.Ez csak egy STANDARD BUILD.

Képességek

[Q] Ikerharapás

[W] Kiégetés

[E] Tűzlehelet

[R] A Sárkány alászáll
Jungleba legérdemsebb a [W] képességet azaz a Burnout/Kiégetést maxolni.Az [E] képességgel azaz a Flame Breath/Tűzlehelettel elég gyorsan lehet takarítani a campokat és persze ugyan ezt kötelező champeken használni mivel az [E] képesség ha rajta van az enemyn akkor a basic attackunk a targetre egy adott százaléknyit sebez magic damageként(Ha jól tudom akkor 2,5%).Remélem most már mindenki érti miért pont a Devovouer/Lélekfaló kiegészítést választottam neki.

Leírás

Bemutatkozás:
Először is csak egy kisebb bemutatkozás.iWillDominate YO vagyok az EUNE szerveren játszogatok jelenleg PLAT 2-ben helyezkedem el de haladok felfele.Pont akkor kezdtem el játszani amint kijött a drága Shyvana ironikus nem?(Amit kb season 2 elejét jelenti)
Abban a seasonban csak arra mentem hogy meglegyek LVL 30 hát sikerült illetve még akkor a silver elot is sikerült elérnem.Season 3-ban keveset de játszogattam.Viszont Season 4-be kezdtem komolyan venni a dolgokat egyből sikerült feljutnom platinába.És a mostani seasonban járom plat elejét nagy valószínűséggel a diamond is meglesz.
Összegezve:
Season 2 -> Silver
Season 3 -> Silver
Season 4 -> Platinum
Season 5 -> Platinum 2(ATM. Diamond inc)

Tipek a meccseidhez:
-Először is ahogy már az elején is írtam érdemesebb ott kezdeni ahol a BOT lane tartózkodik mivel ha nagyon aranyosak vagyunk és megkérjük a supportot hogy tankoljon 2-3 hitet nem hiszem hogy lesz akkora bunkó paraszt hogy elküld a picsába(!!KIVÉTELEK AKADNAK!!).Szóval ezeket után elég erős pullt kaptunk és mehetünk is tovább a buffra.Szépen elfarmolgatunk addig ameddig a potiaink és a hpnk tart viszont mielőtt BACKELNÉNK ha a közelben van egy életben sutyerák akkor szépen elvisszük mivel addig is regenerálódik a HPnk és a sutyerák + goldot is ad nekünk. Ki tudja lehet kapunk vissza elég HPt hogy a kimaradt campet le bírjuk szedni(ha maradt ki ofc).
-Igyekezz minél gyorsabban/többet farmolni szóval ha egyszer látod hogy felbukkan valahol az enemy jungle és te véletlen pont az ellenkező oldalon vagy akkor gyerünk átmenni counter junglezni ha véletlen pont le van szedve akkor egy ganket hátba az enemynek tolhatunk.
-Amint megvan a Lélekfaló kiegészítés elég erős vagy hogy le 1v1ez akár egy enemy junglet vagy akár 1 mid lanert is.Ez csak az early feedjüktől függ.
-Ezt szerintem mindenki elmondja de akkor én is.Minél hamarabb minél több dragont próbáljatok leszedni!
-Igazábol itt a jungle campek szedése annyiból áll hogy szépen sorban haladsz és kész.
-Vegyél sight wardot és helyezd el őket mélyen az enemy jungleba hogy mindig soron tudd követni hol jár.Ebből következően könnyebben is tudsz majd counter junglelezni.Vision wardot mindig tartsd magadnál ha mész dragonozni


!!Ezt a Shyvana guidet SAJÁT tapasztalatok alapján készítettem szóval ha találsz jobbat akár lolkingen vagy máshol nem kérem ide azt hogy ez szar jobb van xy helyen.!!

Remélem valakinek tudtam segíteni & Sok LP szerzést vele!
Belépés