Sötét szüret decemberben is - 8.23-as frissítés

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2018-12-02 19:57

Miért is ennyire erős a sötét szüret?
A Riot 8.23-as frissítése az egyik legjobban prosperáló rúnává változtatta a sötét szüretet. Természetesen nem mindegyik hős tud hasznot húzni belőle: kifejezetten a kivégzőosztag nem túl titkos fegyvere lett.

A legfőbb változtatások a rúnán a következők:
- nincs szükséged többé lelkek begyűjtésére (szörnyek és minionok nem is dobnak)
- már nem csak alaptámadások aktiválják, hanem minden más sebzés is
- 40-80 (lv 1-18) (+0.25 bónusz Támadás)(+0.15 Varázserő) + 5 sebzés lelkenként
- 50% életerő alá kell vinned az ellenséges hőst, hogy sebezzen a szüret
- ARAM-on 2 a bónusz sebzés lelkenként, nem pedig 5
- ha kiütsz egy hőst, akkor másfél másodperc a lehűlés ideje 45 másodperc helyett
T5TlfeDl.png

A Riot a következőképp vélekedett a sötét szüretről:
"Szeretjük a sötét szüret végtelenségig növelhetőségének elképzelését, de nem voltunk elragadtatva attól, hogy egy szimpla alaptámadás eldöntötte a csatákat, mielőtt azok egyáltalán elkezdődtek. Megújítjuk a sötét szüretet, hogy egy kivégző rúnát kapjunk, ami csak hősök közötti harcokban erősíthető, ráadásul az újraaktiválása segítségével sokkal inkább megéri behozni, ezzel szélesítve a lehetséges használóinak körét."

Melyik hősökön lehet jó a szüret? - - - > Akali, Karthus (ide kattintva elolvashatjátok a külön neki szentelt cikkünket), Lee Sin, Nidalee, Pantheon, Veigar, Zed.
Ugyanakkor vannak hősök, akiken jól nézhet ki a sötét szüret, de talán célszerűbb lenne mégis az "áramütésnél" maradni: LeBlanc és Kassadin.

De vajon mennyit is sebez?
Alasebzése 40-80 + 5 sebzés lelkenként. A "ragadozó" rúna 60-180-as sebzéséhez képest is az egyik legnagyobb bumm. Ráadásul a rúna folyamatos erősödése a játékon belül, illetve az automatikus újrahasználat meglehetősen tisztán mutatja a rúna hasznosságát.Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés