ThreshThresh Build Guide: Korean Thresh Build.(Diamond) by SzándokánSzipú

85%
Készítette propy13, Frissítve: 2015-03-12

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
Ezekkel a tárgyakkal ki lehet húzni a második visszamenetelig ha nem csinálunk nagy butaságot. Nagyjából 800-1100 gold között érdemes visszatérni a kezdőhelyre ekkor már megfelelő mennyiségű tárgyal tudunk visszatérni az ösvénnyre hogy a továbbiakban is tudjuk segíteni a társainkat.
Ereklyepajzs passzijának egy stackjét érdemes azonnal az első minionál el használni hogy a nagy minionra visszatöltsön.
2. Lane-re lépés.
Főleg a mozgékonyság miatt kell a ezt a cipőt be szerezni ami nagyon szükséges a Thresh playereknek (hook stb.). A pink wardbol elég egy, a normálbol maximum 2 amig a látókövet nem kaparintjuk meg. Piros potit nem árt ha viszünk magunkkal, legalább egyet.
Alap tárgyak.
Miután ezek a tárgyak meg vannak tetszés szerint lehet építeni a karaktert.
AP és CC ellen
Ha sok AP ill. CC van az enemyben akkor érdemes ezt a 2 tárgyat minél hamarabb be szerezni.
Mikael a kevésbé mobilis carryk (ashe,jinx,cassio) védelmére alkalmas, liss ultit vagy malza ultit ill. más hasonló CC ellen jó.
Iron Solari akkor megfelelő ha AP AOE sebzéssel rendelkezik az ellenfél.(PL Nunu Ulti)
AD és Attack Speed ellen
Megfelelő armor és hp lét szükséglet Threshnek .Önmagában armoral pl (Thormail) nem tudunk túl sokáig érvényesülni a harcokban ezért szükséges olyan tárgyakat ami megnöveli az életerőnket is.
RANDUIN, Hp ill Armort is emelet az attack speedet is csökkenti ha téged támadnak, a passzivjával meg le lehet lassítani az ellen feleink mozgását így könnyebb el találni őket a spellekel ill a csapatársainkhoz nem tudnak hozzá férni olyan könnyen.
FAGYOS SZIV-et nem kedvelem annyira de ha egy ellenfél aki magas attack speedel rendelkezik és elég feedelt az ellen meg szoktam venné (PL . Yi, Fióra).
SUNFIRE ezt a tárgyat szoktam legritkábban venni a három közül, csak akkor veszem ha úgy érzem hogy a csapatom tud magára vigyázni és be mehetek harcolni nyugodtan az ellenséges vonalak közé.
Vadászat
Ez csak akkor szoktam alkalmazni amikor olyan előnyt alakítottunk ki hogy az ellenfélnek gyakran menekülnie kell ha meglát minket, mivel nem tud velünk harcba szállni.

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz
Ezt a fajta skill húzást ritkán látom de én ezt alkalmazom. Azért fullozom ötös szintig az E skillt mert így könnyű ki használni a Hegy arca passivját és könnyebb pokolni is az ellenfelet.(Ha az 1% krit bejön akkor pislog igazán az ellenfél.)
Utána értelem szerűen a Q skillt kezdem fullozni hogy minél kevesebb legyen a töltési ideje.
A W skill fullozását másodiknak azért tartom megfelelőnek mert nagyobb pajzs ill. kisebb töltési idővel rendelkezik magasabb szinten.

Leírás

Ez a build összeszedi azokat a tárgyakat és leírásokat amivel meg tudod állni a helyedet a szurdokban.
Lane fázis a megfelelő pokolás nagyon fontos de tudni kell hogy mi ellen lehet ezt végre hajtani, Thresh szerencsére nagyon sok enemy support ellen jó. De vannak kivételek én személy szerint, Nami, Zyra és Annie ellen érzem úgy hogy nehéz Thresh el játszani.
-Nami ellen a heal poke miat.
-Zrya ellen a magas spell poke miatt.
-Annie ellen az alap range miatt.
Morganara nyugodtan rá lehet pickelni Thresh ,a black shieldet csak egy karaktere tudja nyomni és azt is le lehet szedni elég könnyen a spellekel, PL az ulti magas alap sebzése azonnal le tudja venni de az E skill paszivja segitségével az alap támadások + mágikus sebzést okoznak amik szintén csökkentik a pajzsot.

Miután megvan a cipő be nézhetsz nyugodtan mid re hátha sikerül egy assistot szerezned.
A pink wardot érdemes a dragonnál el helyezni a jobb oldalához a vízeséshez, oda nagyon ritkán néznek be sokszor csak akkor mikor elszeretnék kezdeni a sárkányt de ez a ward le leplezi öket.

Nem vagy halhatatlan!Sokszor a csapatársaid nem tudjak követni ha be ugrasz egy sikeres hook után az ellenség közé, csak akkor ugorj be ha tudod hogy a csapat tud követni és megfelelő rálátásod van célterületre.(Ez a játék összes szakaszában így van.Mégha full tank vagy akkor sem fogod olyan jól bírni az ütéseket mint egy Maokai pl.)

Ha előre nyomulsz akkor mindig rakj az előtted lévő bokorba wardot, nehogy meglepjenek tudjál rá reagálni!

Pro tippek nemsokára.
Belépés