TristanaTristana Build Guide: Tristana S6 - Little fingerboy EUW

60%
Készítette LittleFingerboy, Frissítve: 2015-11-17

Varázslatok

Tárgyak

Kezdésnél
Az alap ADC kezdés. Szerintem ez nem fog változni S6ban sem.
1. hazajövetel
Amíg nem jön össze legalább a KN kardra addig kint maradok a lanen. Általában azért még egy cipő és egy poti beleszokott férni.
2. hazajövetelnél
Az 1. hazamenetelünk után már azért jobban megy a farmolás és több ideig is kint tudunk maradni a lanen. Esetleg ha ügyesek vagyunk egy két gyilkosságot is betudunk gyűjteni. Mindenféleképpen ezt a két tárgyat szoktam befejezni azonnal.
Full build
És végül a teljes build. Azért csak 5 tárgyat sorolok fel nektek mert a Statik után Lord Dominik's Regards következne de nem találom a tárgyak között. Többek közt megtalálható benne az Utolsó lehelet is így ezzel együtt +40% Damage-re és +40% Bonus Páncéltörésre teszünk szert. A végére pedig a vérszomjast szoktam megvenni befejezésnek. Illetve egy düh elixírje is elfér még a zsebben.

Képességek

[Q] Gyorstüzelés

[W] Rakétaugrás

[E] Robbanó töltetek

[R] Óriási lövés

Leírás

Sziasztok!

Little fingerboy vagyok, jelenleg EUW szerveren játszom és Silver 5be dobott a gép 10 ranked game után. 2015 Augusztus eleje óta játszom csupán és pár nap TOP lanen eltöltött idő után áttértem bot lanere lövész pozícióba. Azóta egy pár játékot lejátszottam Tristanaval úgy kb. 200-300 gamet. Lehet, sőt biztos hogy olyat is leírok amit már biztosan rég tudtok, viszont nekem, ahogyan a LoL is még újdonság. Pár jó tanács amit megtanultam a meccsek alatt.

- Nagyon hasznos a rakétaugrás, de felelőtlenül ne használd.
- Maradj mindig a minionok mögött és legalább a 6-os szintig ne is próbálkozz az ellenfelet megölni.

Kedvelt supportok:
- Tahm Kench
- Thresh
- Leona
- Lux

A rakétaugrás+villanás+Óriási lövés egy nagyon jó kombó, érdemes tökéjre fejleszteni. Sajnos nem tudod az elején elkerülni a harcokat így maradj mindig hátul mert ha már egyszer is megölnek nehéz visszajönni. Legyél mindig okos ADC és akkor biztos hogy nem bukod a laned. Egy rossz döntés és máris dőlhet a torony. Hogy ha kérdésetek van írjatok :)
Belépés