WarwickWarwick Build Guide: Warwick Jungle (AD-Attack Speed-Life Steal)

30%
Készítette Raptor, Frissítve: 2015-02-06

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Kezdésnek Vadászpenge és 2 életerőital; örszemtotem
Első hazatérés
6. szinten gankelek egyet ultival utána jövök haza- leírásban kifejtem- ekkor fejlesztem a vadászpengét : Fejlesztés: Harcos; cserélem a trinketet pásztázó lencsére; !!Ward!! és Cipő
Build további része
Először a Letaszított Király Kardját kell venni(támadási sebesség, sebzés, élet lopás, passzívja slowol ami jó genkeknél)
Ezután Utolsó esély, Vérszomjas és Youmuu szellemkardja, közben pedig A mozégkonyság cipője-t kell fejleszteni(én úgy 10. szint körül veszem az encsantoltat).

Képességek

[Q] A fenevad harapása

[W] Vérszag

[E] Állatias üvöltés

[R] Összekarmolás
Vadászkiáltással érdemes kezdeni, mert segítőink is kapnak támadási sebességet. A többin nincs mit magyarázni.

Leírás

Mivel ww jól takarítja a dzsungelt 6. szintig csak farmolok(Krugok(smite)->Szederhát->Ősi gólem->Gromp(smite)->Éjfarkasok->Pengecsőrök és ezt ha még egyszer megcsináljuk már 6. szintesek leszünk; a sutyerákot az elején a sárkány felől érdemes megölni). Ekkor az ellenség már azt hiszi hogy afkolok vagy nem is számít már rá és a 6. szinten az Összekarmolás-sal az esetek 90%-ában ölést vagy asszisztok kapunk. Ekkor megyünk haza előszőr. Ez azért jó, mert ekkor már elés sok dolgot tudok venni, és azért kell az elején csak farmolni, mert ezután csak genkekkel foglalkozunk(ekkor már 2 genk között csak 1, max 2 tábort takarítok)! Ekkor már sok slowunk(Smite és BOTRK) is van illetve ha a végső képesség is aktív az ellenség vagy villan vagy meghal. :)
A csapatharcokban a legfontosabb hogy az ellenfél legerősebb tagját elkapjuk és az összekarmolással "hidegre" tegyük, a Vadászkiáltást mindig a harc elején vessük be, mert ez elég bónuszt ad, ahhoz, hogy megnyerjük a harcot egy akár előnyben lévő ellenséggel szemben! Miután megvolt a végső képesség és a vadászkiáltást is elnyomtuk a Vérszimatnak hála levadászhatjuk az esetleges túlélőket!

Nekem ez be szokott jönni. Ha rossz, akkor kérlek ne haragudjatok, nem rég játszok és ilyet is először csinálok! Ha valahol hiba van akkor kommentben kérlek kulturáltan szóljatok/ javítsátok ki. Remélem sikerült segítenem!
Belépés