Alistar

Diadalittas üvöltés
[Passzív] Diadalittas üvöltés
Alistar ellenséges hősök elkábításával vagy elmozdításával, valamint a közeli ellenfelek halálával tölti fel üvöltését. Ha az üvöltés teljesen feltöltődött, gyógyítja saját magát és az összes közeli szövetséges hőst.

Porrá zúzás
[Q] Porrá zúzás
Alistar a földre csap, ezzel megsebzi és a levegőbe repíti a körülötte álló ellenfeleket.

Felöklelés
[W] Felöklelés
Alistar fejjel nekiront a célpontnak, megsebezve és hátralökve azt.

Eltaposás
[E] Eltaposás
Alistar keresztülgázol a közeli ellenséges egységeken, nem ütközik más egységekkel, és egy jelzőt kap, amikor megsebez egy ellenséges hőst. A maximális számú jelző elérésekor Alistar következő, hős elleni alaptámadása bónusz varázssebzést okoz, és elkábítja a célpontot.

Törhetetlen akarat
[R] Törhetetlen akarat
Alistar vad üvöltést hallat, és leráz magáról minden tömegirányító hatást, valamint csökkenti az őt érő fizikai és varázssebzést a hatás ideje alatt.

Alistar, a Nagy-választóhegység minotaurusz törzseinek valaha élt leghatalmasabb harcosa Valoran számtalan fenyegetésétől védte meg az övéit, egészen a noxusi sereg érkezéséig. Keiran Darkwill, Boram Darkwill tábornok legkisebb fia és egyben a Noxusi expedíciós erők parancsnoka elcsalta Alistart a falujából. Mire Alistar visszatért, a falut porig égették, családját pedig lemészárolták. Bömbölve dühében nekiment a noxusi elit egy teljes ezredének, és százasával mészárolta őket halomba. Haragját csakis Noxus néhány legkiválóbb vérmágusának közbeavatkozása fékezhette meg. Alistart láncra verve vitték Noxusba, ahol az elkövetkező éveit gladiátorként, véget nem érő csatározással töltötte a Húsdarálóban, Noxus tehetősebb vezetőinek szórakoztatására.

Alistar egykor nemes lelke lassan torzulni kezdett, és talán teljesen össze is roppant volna, ha nincs Ayelia, egy fiatal cselédlány, aki végül segített neki megszökni. Miután hazamennie már nem volt hova, váratlan szabadulását követően Alistar elmenekült, remélve, hogy egy nap végérvényesen bosszút állhat Noxuson, és megtalálja azt a lányt, aki újra reményt adott neki. Ahelyett azonban, hogy eltűnt volna az árnyak világában, a noxusi kormány által eltaposottak szószólója lett. Felszólalásaival olyan dolgokra is rávilágít, amiket a noxusi hadsereg jobb szeretne rejtve hagyni – ha valami, hát ez igazán népszerűtlenné tette a noxusi nemesek körében. Jótékony cselekedetei számos emberbaráti díjat hoztak már a számára, ami érdekes ellentmondásban áll azzal a hírhedten dühödt pusztítással, amelyet a harctéren szokott véghez vinni.

Belépés