PRO tippek

Solo queue-ban nagyon sok múlhat a csapatodon, de ha te vagy a dzsungeles, könnyedén kompenzálhatsz bármelyik ösvényen, kiváltképp Master Yivel. Danijrm, one trick Yi buildjét és taktikáját mutatom be nektek a következőkben:
Sokan kértétek, hogy legyen valami bemutató az új Szezon teljesen átdolgozott Mesterségeihez, hát itt van!
Ezúttal egy kis anyagot hoztam nektek, hogy még sikeresebb legyen a solo/duo rankedek sorozata. Nem is szaporítva a szót, vágjunk bele!
Hosszabb kihagyás után újra belevágok a cikkírásba (NPC Adeon, előző seasonben master tier): ezúttal Barddal kapcsolatban fogok egy elemzést készíteni. Elsősorban egy olyan olvasói kört szeretnék kialakítani, ahol számítanak az apró részletek is, és nem utolsó sorban a minőségre is igyekszem törekedni a textus megírása közben. ;)
Hiába a korrekt build, hiába az előny, hiába az egyéni skillbeli fölény, ha koordinálatlanul mozog a csapat, amit nem lehet csapatnak nevezni! Pár sorban összeszedem nektek, hogy miért fontos a kapitány egy öt fős premade teamnél.
Üdv!
Kha'Zixal több mint 350 játékom van. Úgy gondolom hogy ennyi idő alatt bőven kiismertem a kis bogarat. Megismertem az erősségeit, illetve a gyengeségeit is egyaránt. A tudásomat szeretném átadni nektek, megértetni Kha'Zix mechanikáját veletek. Segíteni hogy fentebb jussatok, mert Kha'Zixal, ez Lehetséges :)

A játék nem csak a Solo és Duo rangsorolt játékokról szól, szükség van egy csapatra, amivel eredményeket is el lehet érni!
Itt divíziótól függetlenül találsz tanácsokat egy csapat alapításához.
Már elkészítettem egy alap fiddle jungle guidot,ha még azt nem láttad,javaslom kezd azzal(a cím megegyezik).
Az egy jungle guide/build volt,itt azonban szó lesz minden másról,az alapoktól elkezdve a stratégián át a next-level tippekig ;)
Megjegyzés: Nem számít,hogy fiddlével jungleben,miden vagy supportként,esetleg topom vagy-ez mindenkinek szól. (A Fiddle jungle buildom,gyakorlatilag mindenkinek jó,leszámítva a kezdést és a jungeles itemet)
Vágjunk is bele
Mint main Mid laner megosztom veletek mindazt amit érdemes tudni ha arra szánjátok magatokat hogy Mid-en teszitek próbára magatokat.
Néhány fontos dolog ami sokak számára egyértelmű de mégis sokszor elfeledkeznek róla. Kezdőknek kifejezetten ajánlom az elolvasását.
Belépés