Hogyan csináljunk ranked teamet

Írta NPC Yemi
2014-11-02 22:35

A játék nem csak a Solo és Duo rangsorolt játékokról szól, szükség van egy csapatra, amivel eredményeket is el lehet érni!
Itt divíziótól függetlenül találsz tanácsokat egy csapat alapításához.

Ebben a szezonban már a Riot is díjazza a csapatmunkát az őrszem kinézetekkel (ward skin), hiszen azokat csak kemény csapatmunkával lehet elérni.
Ha csapatot szeretnél csinálni, jó szervezőnek kell lenned. Emberek kereséséhez használhatod például az oldalon található csapattárs keresőt, de ha ismerőseidből válogatsz, az könnyebb összeszokást eredményez. Az utóbbinál persze mérlegelni kell, hogy az ismerősöd nem biztos, hogy az általad elvárt szinten tud játszani, vagy nem is érdekli annyira a játék. Például te szeretnéd megszerezni a platina keretet, de ő megelégszik a kinézettel, ami az arany fokozatért jár. Vagy a barátod rendszeresen gyengén teljesít, kb. 4v5-ben harcoltok folyamatosan, és nyilván nem fogjátok folyamatosan szidni, hogy ilyen meg olyan rosszul teljesít. Szerencsére egyszerre több rangsorolt csapat tagja és alapítója is lehetsz egyszerre. Ezért, ha komolyabb célokat szeretnél elérni, nem feltétlenül szükséges, hogy ismerd a csapat tagjait az alapításkor.
  • Az első és a legfontosabb, hogy ebbe csak akkor vágj bele, ha van elég időd csapatot alapítani, minden egyes emberrel beszélni, játszani és tartani a kapcsolatot. Ha ehhez nincs türelmed vagy nincs ennyi időd, akkor inkább egy kész csapathoz csatlakozz.
  • Egyszerre több embert vegyél fel, például ha a csapattárs kereső kiad 6 olyan játékost ugyanarra a posztra, és mind megfelel az elvárásaidnak, akkor jelöld be mind a 6-ot.
  • Ne félj megismerni új embereket, és légy velük türelmes, próbáld meggyőzni őket, hogy csatlakozzanak hozzád, és érjétek el együtt a szezon végi jutalmakat. Ehhez jó kommunikációs készségre van szükséged, meg persze bátorságra.
  • Nyilván nem az első játék lesz az, ami után küldik a behívót az LCS-re. Sokat kell játszani együtt, hogy összeszokjon a csapat.
  • Mivel te vagy az alapító, ezért legyen bátorságod megmondani valakinek, hogy nem elég jó ahhoz, hogy csatlakozzon hozzátok. Persze ezt csak akkor kell megtenni ha nagyon nagy a szintkülönbség a csapat átlaga és ő közte.
  • Ha lehet, próbálj meg nálad egy kicsit jobb játékosokat magad köré gyűjteni, így ösztönöz, hogy utolérjed őket. Azért fontos hogy a két szint között ne egy hatalmas szakadék legyen, maximum egy divíziót ajánlok, különben őket is zavarni fogja, hogy ennyivel alattuk vagy.
  • Ha nem játszol, mert nincs időd, akkor is legyél bejelentkezve chatre, és figyeld, hogy ki mikor van fent. Írj rájuk, beszélj velük és ismerd meg őket minél hamarabb.
  • Utoljára talán az egyik legfontosabb pont, hogy érezd jól magad a csapatban, ne legyél vicc tárgya, ha valaki bunkó, vagy úgy viselkedik, hogy az neked nem tetszik, szólj rá, hiszen te vagy a kapitány.

Remélem tetszett az iromány, és kedvet kaptatok egy jó kis csapat alapításához. :)

Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
kocnzka56 - 4 éve 1
Köszönöm hogy időt szántál erre,szerintem nagyon hasznos.
Belépés