JÓDLIS CSOCSESZ FIDDLESTICKS MEGLEPI BULIJA tippek/trükkök

Írta JODLIS CSOCSESZ
2014-10-25 20:45

Már elkészítettem egy alap fiddle jungle guidot,ha még azt nem láttad,javaslom kezd azzal(a cím megegyezik).
Az egy jungle guide/build volt,itt azonban szó lesz minden másról,az alapoktól elkezdve a stratégián át a next-level tippekig ;)
Megjegyzés: Nem számít,hogy fiddlével jungleben,miden vagy supportként,esetleg topom vagy-ez mindenkinek szól. (A Fiddle jungle buildom,gyakorlatilag mindenkinek jó,leszámítva a kezdést és a jungeles itemet)
Vágjunk is bele

-Mit szeretnék elérni ezzel a guide-al? Sokszok megkapom champ selectben,hogy ne fiddlét pickeljek,mert nem
karakter.
Ez érthető,mert 90%-ban epic noob fiddlével talákozol (hunters machete+red poti kezdés+ :D )

-Ehelyett jobban szeretjük az ilyesmiket látni:

ellenféltől: "OMG NOOB FIDDLE why focus me? OMG NOOB FIDDLE 132424 hour fear OMG NOOB FIDDLE how much Cdr on ur ult"
csapattárstól:-Mivel Fiddleticks legnagyobb erőssége(több más mellett) az ultija,így most arra helyezném a fő hangyúlyt. Lategamben,még ha vesztésre álltok is egy jó Fiddle ulti képes eldönteni a játék végét(lásd insec season4 Vb)
Fiddle mellé jó csapat kell,akik segítenek a ward clearben,és ha beultiztál az ellenséges csapat közepébe azonnal jönnek veled és megmentenek vagy befejezik a fightot.
Két féle fiddle ulti lehetséges: a rejtőzködő(ez a legnehezebb,de a leghatásosabb) és laneről mindenki szeme láttára egyenesen az arcukba(ez rizikósabb,mert tapasztaltabb playerek azon lesznek,hogy megszakítsák az ultidat castolás közben).

A következő kép a lehető legjobb ulti helyeket mutatja be.Félreértés ne essék,a map bármely pontjáról bárhová lehet ultizni-ez nem szentírás-de ezek a helyek szoktak leginkább működni.Sárga nyíl a MID-game fekete nyíl a LATE-game helyeket/irányokat jelöli.

-Külön ki szeretném emelni a legfontosabb ulti helyeket:
Ez az egyik lefgontosabb hely.Akár többször is el lehet játszani az innen való ultizást,mert tapasztalatom szerint nem tanulnak a hibájukból az esetek 90%-ban. Előtte kötelező Red trinkettel a kis bokrot és/vagy a wraitheket kitisztítani.A legjobb a pink a kis bokorban és REd trinkettel tisztítás a Wraitheknél.Amikor pozícióba állsz,ÁLTALÁBAN látható az ellenfél mozgásán,hogy észre vettek-e téged vagy sem.Ha minden renben,mehet az ulti.Ezt a helyet 2 féle módon is ki lehet használni. Az egyik,amikor csak szimplán véditek a bázist és az ellenfél pushol.Ez az egyszerűbb.

A másik,amikor ti pusholtok és körbe mész az enemy wraithjeihez,ami rizikós.Az utlidat castolod az ellenséges torony alá és ZHONYA.Ez általában be szokott jönni,mert ki számítana ultira a saját jungeléből :D .Ezt a második esetet el lehet játszani magadban is mid gameben az ellenséges mides ellen.Általában miden a két oldali bokrokat wardolják azért azok nem kifejezetten ajánlottak(kivétel ha előtte kitisztítottad Red trinkettel és nem vettek észre). A legjobb ilyenkor,hogy az ellenséges mides biztonságban érzi magát,mert midnent lát,de ultira a saját jungeléből nem számít.

Ezt leginkább akkor ajánlott,ha midelsz fiddlével.Amint már az előzőekben leírtam,a jobb midesek általában wardolják a folyó két oldalát,ezért innen nem számítanak ultira.Persze azért itt sem árt egy takarítás Red trinkettel előtte.Ulti+Flash+Ignite+a teljes kombód általában elég a killhez.

Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
habumi - 9 éve 1
De topon nem működik az, hogy a csapattársad pushol, te meg fent végig mész a bokrokon. Az általában nincs wardozva,meg is lehet nézni red trinkettel.Azután ki ulti, és fear-eled aztán megölitek.
Belépés