Bard

Útra hívás
[Passzív] Útra hívás
Énkék: Bard alacsonyabb rendű szellemeket vonz magához, akik bónusz varázssebzést okozva segítik az alaptámadásait. Ha Bard elég csengettyűt gyűjt össze, az énkék területre ható sebzést okoznak, és lelassítják az eltalált ellenfeleket.

Csengettyűk: véletlenszerűen ősi csengettyűk jelennek meg, amelyeket Bard begyűjthet. Így tapasztalatot és maximális értékű manát szerez, valamint a harcon kívüli mozgási sebességére egy halmozódó sebességlöketet nyer.

Kozmikus kötelék
[Q] Kozmikus kötelék
Bard egy lövedéket lő ki, amely lelassítja az első eltalált ellenfelet, majd továbbhalad. Ha ezután eltalál egy falat, elkábítja az első célpontot, ha pedig egy újabb ellenfelet ér, akkor mindkét célpont elkábul.

Az Őrző szentélye
[W] Az Őrző szentélye
Megidéz egy gyógyító szentélyt, amely gyorsan feltöltődik, majd azonnal eltűnik, amint meggyógyította az első szövetségest, aki megérintette.

Varázsút
[E] Varázsút
Bard térkaput nyit egy közeli tereptárgyon. Ezen belépve mind szövetségesei, mind ellenfelei egyirányú utat tehetnek meg a kapu másik oldalára.

A Sors keze
[R] A Sors keze
Bard spirituális energiát zúdít a kijelölt területre, ahol minden eltalált hős, minion, szörny és torony sztázisállapotba kerül egy rövid időre.
Bard olyan helyeket járt be, amelyek messze meghaladják a halandók képzeletét. Valoran legnagyobb tudósai tették fel egész életüket arra, hogy megértsék az őt körüllengő rejtélyt. Ezt a titokzatos lényt megannyi névvel illették Valoran történelme során, de a Csillagok Vándora, a Nagy Vigyázó és a hasonló elnevezések csupán valós céljának aprócska szeletét tudják megragadni. Amikor az univerzum kiismerhetetlen szövetét fenyegeti veszély, Bard menti meg a világmindenséget a teljes pusztulástól.
Belépés