Bard

Útra hívás
[Passzív] Útra hívás
Bard jelenléte mágikus csengettyűket idéz meg a térképen. Ezek tapasztalatot adnak Bardnak, visszatöltik a manáját, és rövid időre megnövelik a sebességét. Emellett alacsonyabb rendű szellemek kezdik el követni őt, hogy segítsék a támadásban. Minél több csengettyűt sikerül összegyűjteni, annál erősebbé válnak ezek az énkék a játék során.

Kozmikus kötelék
[Q] Kozmikus kötelék
Bard egy lövedéket lő ki, amely lelassítja az első eltalált ellenfelet, majd továbbhalad. Ha ezután eltalál egy falat, elkábítja az első célpontot, ha pedig egy újabb ellenfelet ér, akkor mindkét célpont elkábul.

Az Őrző szentélye
[W] Az Őrző szentélye
Megidéz egy gyógyító szentélyt, amely gyorsan feltöltődik, majd azonnal eltűnik, amint meggyógyította az első szövetségest, aki megérintette.

Varázsút
[E] Varázsút
Bard térkaput nyit egy közeli tereptárgyon. Ezen belépve mind szövetségesei, mind ellenfelei egyirányú utat tehetnek meg a kapu másik oldalára.

A Sors keze
[R] A Sors keze
Bard spirituális energiát zúdít a kijelölt területre, ahol minden eltalált hős, minion, szörny és torony sztázisállapotba kerül egy rövid időre.
Bard olyan helyeket járt be, amelyek messze meghaladják a halandók képzeletét. Valoran legnagyobb tudósai tették fel egész életüket arra, hogy megértsék az őt körüllengő rejtélyt. Ezt a titokzatos lényt megannyi névvel illették Valoran történelme során, de a Csillagok Vándora, a Nagy Vigyázó és a hasonló elnevezések csupán valós céljának aprócska szeletét tudják megragadni. Amikor az univerzum kiismerhetetlen szövetét fenyegeti veszély, Bard menti meg a világmindenséget a teljes pusztulástól.
Belépés