Braum

Sokkoló csapások
[Passzív] Sokkoló csapások
Braum a Sokkoló csapások jelzőit halmozza az ellenfelekre az alaptámadásokkal vagy a Harapós fagy támadásával. Braum és szövetségeseinek alaptámadásai folyamatosan halmozzák a jelzőket. Ha ebből 4 összegyűlik, a célpont elkábul.

Harapós fagy
[Q] Harapós fagy
Braum pajzsa jeges csapást mér a célpontra, így az a támadás hatására lelassul, illetve varázssebzést szenved el.

A Sokkoló csapások jelzőjét helyezi el a célponton.

Élő pajzs
[W] Élő pajzs
Braum egy kijelölt szövetséges hőshöz vagy minionhoz ugrik. A megérkezést követően Braum és szövetségese néhány másodpercre bónusz páncélt és varázsellenállást kap.

Törhetetlen
[E] Törhetetlen
Braum néhány másodpercig kitartja a pajzsát egy irányba, és az innen érkező lövedékeket megállítja, majd sebzésüket elnyelve elpusztítja azokat. Az első támadás sebzését teljes mértékben semlegesíti, a pajzs irányából érkező további támadások sebzését pedig csökkenti.

Gleccserszakadék
[R] Gleccserszakadék
Braum lesújt a pajzsával, és az előtte álló, közeli ellenfeleket egy vonal mentén a levegőbe löki. A vonal mentén egy szakadék támad, amely lelassítja az ellenfeleket.

Braum Freljord egyik imádott hőse, akinek erejénél csak a szíve nagyobb. Minden gyerek, aki e jeges vidék szülötte, ismeri legendás erejét, amellyel fagyos tölgyek egész erdejét képes kidönteni egyetlen éjszaka alatt, és hegyormokat zúz porrá. Hatalmas, pajzsként használt ajtóval a hátán járja a vidéket, és az elesettek segítő barátra, a gonosztevők pedig rettegett ellenfélre lelnek benne.

Belépés