Cassiopeia

Kígyózó könnyedség
[Passzív] Kígyózó könnyedség
Cassiopeia szintenként mozgási sebességet nyer, de nem vásárolhat cipő típusú tárgyakat.

Méregbomba
[Q] Méregbomba
Cassiopeia rövid késleltetés után méreggel áraszt el egy területet, ami nagyobb mozgási sebességet biztosít neki, ha eltalál egy ellenséges hőst.

Gyilkos pára
[W] Gyilkos pára
Cassiopeia több méregfelhőt bocsát ki, amelyek lelassítják és röghöz kötik a rajtuk áthaladó ellenfeleket, valamint enyhe sebzést okoznak nekik. A röghöz kötött ellenfelek nem használhatnak mozgási képességeket.

Méregfog
[E] Méregfog
Cassiopeia pusztító támadást indít, amely megnövelt sebzést okoz a Mérgezés alatt álló célpontoknak, és az okozott sebzés egy részét életerőként tölti vissza. Ha a támadás végez a célponttal, Cassiopeia manát is visszanyer.

Kővé dermesztés
[R] Kővé dermesztés
Cassiopeia szeméből örvénylő mágikus energia lövell ki, amely elkábítja a vele szemben álló ellenséget, és lassítja a neki hátat fordító ellenfeleket.

Cassiopeia iszonyatos teremtmény. Ez a félig nő, félig kígyó szörnyeteg akár egy pillantásával is képes ölni. Noxus egyik legbefolyásosabb családjának legfiatalabb lánygyermekeként egykor gyönyörű és ravasz csábító volt, aki a legkérgesebb szívű férfiakat is meg tudta hódítani. Mai alakjában, amelyet egy ősi shurimai sír őrzője mérgének köszönhet, továbbra is Noxus érdekeit szolgálja, csak a korábbinál… vérmesebb módszerekkel.

Belépés