Cho'Gath

Húsevő
[Passzív] Húsevő
Amikor Cho'Gath megöl egy egységet, életerőt és manát nyer vissza. A visszanyert értékek Cho'Gath szintjével arányosan emelkednek.

Törésvonal
[Q] Törésvonal
A célterületen felszakítja a földet, ezzel az ott tartózkodó ellenfeleket a levegőbe repíti, sebzést okoz nekik, illetve lelassítja őket.

Vad sikoly
[W] Vad sikoly
Cho'Gath félelmetes sikoltást hallat, ezzel egy tölcsér alakú területen varázssebzést okoz, és pár másodpercre elnémítja az ott tartózkodó ellenfeleket.

Vorpális tüskék
[E] Vorpális tüskék
Cho'Gath támadásai halálos tüskéket lőnek ki, amelyek minden előtte álló ellenséges egységnek sebzést okoznak, és lelassítják őket.

Bekebelezés
[R] Bekebelezés
Felfal egy ellenséges egységet, és jelentős tényleges sebzést okoz. A célpont halála esetén Cho'Gath megnő, és több lesz a maximális életereje.

Létezik egy hely a dimenziók és a világok között. Egyeseknek ez a Túlvilág, másoknak az Ismeretlen. Azonban akik valóban ismerik, azok számára ez az Üresség. A neve ellenére az Üresség egyáltalán nem üres, inkább megnevezhetetlen dolgok gyűjtőhelye, olyan szörnyűségeké, amelyeket fel sem foghat az emberi elme. Cho'Gath, az Ürességben született teremtmény valódi természete annyira borzasztó, hogy a legtöbben ki sem ejtik a nevét. Társai a dimenziókat elválasztó falakat próbálgatják, hogy megrepesztve azokat utat találjanak Runaterra felé, és rászabadítsák a világra a rettegés paradicsomát. Ezek az Ürességlények – ahogy nevezik őket – olyan ősi és borzalmas teremtmények, hogy teljesen eltüntették őket a történelemből. Úgy hírlik, az Ürességlények megnevezhetetlen teremtmények hatalmas seregeit vezénylik más világok ellen, és egykor olyan hatalmas mágiával űzték ki őket Runaterráról, amely mára a régmúlt homályába veszett.

Ha ezek a történetek valóban igazak, akkor a többi híresztelés is hitelt érdemlő – vagyis egy nap az Ürességlények visszatérnek. Ikáthiában még most is valami gonosz erő kavarog. Cho'Gath a rosszindulat és az erőszak idegen teremtménye, aki előtt csak a legrátermettebbek nem hullnak térdre félelmükben. Cho'Gath táplálkozik is a zsákmányából, addig növekszik és dagad, amíg jól nem lakik. Ami még rosszabb, ez a teremtmény intelligens, talán nagyon is. Az Üresség tapintható rémsége árad belőle.

Belépés