Corki

Hextech lőszer
[Passzív] Hextech lőszer
Corki alaptámadásai részben varázssebzést, részben pedig fizikai sebzést okoznak. Bizonyos időközönként a Csomag megérkezik Corki bázisára. Ha felveszi, ideiglenesen megnő a harcon kívüli mozgási sebessége, a Valkűr pedig a Különleges küldemény képességgé alakul.

Foszforlövedék
[Q] Foszforlövedék
Corki villanógránátot lő egy célpontra, varázssebzést okozva a területen belül tartózkodó ellenfeleknek. A támadás ezenkívül a hatóideje alatt felfedi az ott tartózkodó rejtőzködő ellenfeleket.

Valkűr
[W] Valkűr
Corki végigrepül egy rövid útvonalon, miközben bombákat szór, amelyek lángoló nyomvonalat hagynak maguk után, amely folyamatosan sebzi a tűzben ragadó ellenfeleket.

Golyószóró
[E] Golyószóró
Corki a gépágyújával tölcsér alakban gyorstüzelés alá vonja az előtte fekvő területet, és megsebzi az ott tartózkodókat, illetve csökkenti az ellenfelek páncélját és varázsellenállását.

Rakétatűz
[R] Rakétatűz
Corki egy rakétát lő ki a célterületre, amely a becsapódáskor felrobban, és sebzést okoz a hatóterületen tartózkodó ellenfeleknek. Corki az idő múlásával kilőhető rakétákat halmoz fel (egy adott mennyiségig). Minden harmadik kilőtt rakéta egy Nagy Bumm lesz, amely extra sebzést okoz.

Amikor Heimerdinger és yordle kollégái Piltoverbe költöztek, a tudományt választották életmódjuknak, és szinte azonnal számos úttörő munkával járultak hozzá a technomágiai közösség gyarapodásához. A yordlék, ha híján vannak a szellemi kalibernek, szorgalommal pótolják azt. Corki, a vakmerő tüzér azzal tett szert erre a címre, hogy kipróbálta az egyik ilyen hozzájárulást, a felderítő műveletekre tervezett frontvonalbeli kopter eredeti példányát – később ez a légi támadójármű Bandleváros Felderítő Erejének (BVFE) gerincévé vált. Repülőszázadával – a Puffogó Viperákkal – Valoran felett repked, szemrevételezi a tájat, és egy kis légi akrobatikával is szórakoztatja a lent nézelődőket.

Corki a Puffogó Viperák leghíresebbje, aki mindig megőrzi hidegvérét a tűzharcban, és az őrültség határát súroló vakmerőséget tanúsít. Számos szolgálati utat teljesített már, és gyakran önkéntesként jelentkezett az ellenséges vonalak mögött végrehajtandó küldetésekre, amelyek során információkat gyűjtött vagy üzeneteket kézbesített a veszélyzónákon keresztül. A veszély jelentette számára az életet, és semmit sem élvezett jobban, mint egy jó kis reggeli repülős csatát. Corki több volt, mint egy kiváló pilóta. Számos módosítást végzett a kopterén, és fegyverek egész arzenáljával szerelte fel azt – ami egyesek szerint inkább a látványt, mintsem a funkciót szolgálta. Amikor a nyílt ellenségeskedések megszűntek, Corkit nyugdíjazták, amit ő úgy élt meg, hogy „tönkretették a hajtóművét és megnyirbálták a szárnyait”. Próbálkozott kanyon- és műrepüléssel, ám ez már nem volt ugyanaz az égen körülötte csíkot húzó lőpor üdítő szaga nélkül.

Belépés