Draven

Draven Ligája
[Passzív] Draven Ligája
Draven akkor nyeri el a rajongói Imádatát, amikor elkap egy Forgó fejszét vagy elpusztít egy miniont, egy szörnyet vagy egy tornyot. Az ellenséges hősök megölésével Draven bónusz aranyat szerez, amelynek mennyisége a felhalmozott Imádatjelzők számától függ.

Forgó fejsze
[Q] Forgó fejsze
Draven következő támadása bónusz fizikai sebzést okoz. Ez a fejsze a célponton gellert kap, és a magasba repül. Ha Draven elkapja, a Forgó fejsze automatikusan készen áll az újabb bevetésre. Draven egyszerre két Forgó fejszét tarthat készenlétben.

Véres roham
[W] Véres roham
Draven mozgási sebessége és támadási sebessége megnő. A bónusz mozgási sebesség az időtartama alatt gyorsan csökken. Egy Forgó fejsze elkapásával a Véres roham azonnal újratöltődik.

Félre az útból
[E] Félre az útból
Draven elhajítja a fejszéit, és ezzel fizikai sebzést okoz az eltalált célpontoknak, illetve félrelöki azokat. Az eltalált egységek lelassulnak.

Örvénylő halál
[R] Örvénylő halál
Draven elhajít két hatalmas fejszét, amelyek fizikai sebzést okoznak minden eltalált ellenfélnek. Ha eltalált egy ellenséges hőst, az Örvénylő halál irányt vált, és lassan elindul vissza, Draven felé. A képesség ismételt aktiválásával Draven azonnal visszahívhatja magához a fejszéket. A képesség minden eltalált egység után egyre kisebb sebzést okoz, de a fejszék irányváltásakor visszaáll az alaphelyzet.
Bátyjával, Dariusszal ellentétben Dravent sosem elégítette ki a harctéri győzelem. Elismerés, ünneplés és dicsőség után sóvárgott. Először a noxusi hadseregben kereste a nagyságot, de színészi hajlamait ott a legkevésbé sem értékelték. Azon igyekezetében, hogy megossza az igazi Dravent a világgal, érdeklődése a börtönrendszer felé fordult. Itt végül megszerezte magának a hőn áhított figyelmet azzal, hogy a kivégzések unalmas eseményét elsőrangú látványossággá emelte.

Az első alkalommal megdöbbentette a nézőket, amikor is megparancsolta a halálra ítélt rabnak, hogy fusson, ha kedves az élete. Épp mielőtt a férfi elmenekülhetett volna a figyelő tekintetek elől, Draven a fejszéjének egyetlen tökéletes hajításával leterítette. Kivégzései hamar vesszőfutássá váltak, amelynek során a noxusi rabok az életben maradás utolsó esélyéért küzdöttek. A saját színpadi előadásaként tekintett erre a megpróbáltatásra, és így a kivégzéseket az egyik legnépszerűbb szórakozási formává változtatta. Valóságos őrjöngésbe hajszolta a nézőket, miközben a mindenre elszánt rabok kétségbeesetten küzdöttek, hogy kicselezzék őt. Sohasem jártak sikerrel. A noxusi hóhérok ünnepélyes, fekete egyenruháját megtagadva Draven világos öltözéket vett magára, és feltűnő, jellegzetes mozdulatokat fejlesztett ki, hogy ezzel is megkülönböztesse magát a többiektől. Tömegek gyűltek össze, hogy láthassák Dravent munka közben, és hamar híre is ment az előadásainak. A népszerűségével együtt amúgy is hatalmas egója is egyre nőtt. A figyelem középpontjába került. Nagyravágyása nemsokára túlnőtt Noxus lakosságán. Úgy döntött, dicsőséges tetteit az egész világ elé kell tárnia.

Belépés