Graves

Új Végzet
[Passzív] Új Végzet
Graves puskájába két lövedék tárazható be. Ha kilőtte ezeket, újra kell töltenie a fegyvert. Mindegyik támadás több lövedéket lő ki tölcsér alakban. Amelyik ellenfelet több lövedékkel sikerül eltalálni, az további sebzést szenved el. Ezek a lövedékek nem hatolnak át az egységeken.

Itt a vége
[Q] Itt a vége
Graves egy robbanólövedéket lő ki, amely 2 másodperc elteltével felrobban. Ha a lövedék tereptárgyat ér, a robbanás 0,2 másodperc után következik be.

Füstgránát
[W] Füstgránát
Graves füstbombát lő ki a célterületre, és füstfelhőbe burkolja azt, lecsökkentve a látótávolságot. A kezdeti becsapódás varázssebzést okoz az ellenfeleknek, és rövid időre lelassítja a mozgásukat.

Félreugrás
[E] Félreugrás
Graves előretör, és páncélja több másodpercre megerősödik. Ha Graves egy ellenséges hős irányába ugrik, egy helyett két Szilárd jellem jelzőt kap. A sikeres alaptámadások csökkentik a képesség töltési idejét, és megújítják az ellenállások bónuszait.

Robbanó lövedék
[R] Robbanó lövedék
Graves egy gránátot lő ki, amely súlyos sebzést okoz az első hősnek, akit eltalál. Miután eltalálta az ellenséges hőst vagy elérte a hatótáv szélét, a gránát felrobban, és sebzést okoz egy tölcsér alakú területen.

Malcolm Graves körözés alatt áll minden országban, városban és birodalomban, ahol valaha is megfordult. Kőkemény, törhetetlen akaratú és könyörtelen férfi, aki bűnözői életmódjával komoly vagyont szerzett, de mindig gyorsan el is vert minden egyes garast.

Malcolm, aki Bilgewater sikátoraiban nőtt fel, hamar megtanult harcolni és lopni, amiből nagyon jól meg tudott élni az elkövetkező években. Egy szállítóhajón, potyautasként egész fiatalon jutott át a kontinensre, ahol lopással, csalással és szerencsejátékkal tartotta fenn magát. Egy nagy tétekben játszott kártyapartin találkozott azzal az emberrel, aki megváltoztatta az életét. Ez a hamiskártyás utóbb Twisted Fate néven vált ismertté. Mindkettejükben tombolt a veszély iránti esztelen szeretet, és egészségesnek egyáltalán nem mondható, évtizedes partnerségre léptek.

Egyedi képességeiket kihasználva Graves és Twisted Fate elképesztő rablások sorát hajtotta végre. Meglopták és átverték a gazdagokat, a bolondokat a pénzért, a hírnévért vagy épp a puszta izgalom miatt. A kaland lassan ugyanolyan fontossá vált, mint a zsákmány.

Noxus határvidékén két rivalizáló nemesi házat ugrasztottak össze, hogy a kavarodásban ki tudjanak szabadítani egy túszul ejtett örököst. A megbízónak tudnia kellett volna, hogy ezután mi következik: zsebre vágták a jutalmukat, majd bejelentették, hogy a gyarló ifjoncot a legtöbbet kínáló félnek adják oda. Piltoverben az a kétes dicsőség jutott nekik, hogy máig ők az egyetlenek, akik kirabolták az elvileg feltörhetetlen Mechanikus Páncéltermet. Sőt, nemcsak kirámolták az ott tárolt kincseket, hanem rá is vették az őröket, hogy bepakolják azokat a szintén lopott hajójukba. Már messze jártak, amire kiderült, hogy bűntény történt, és megtalálták a Fate névjegyének számító játékkártyát a helyszínen.

Ám egyszer őket is cserben hagyta a szerencséjük. Egy rosszul elsült rablás során Twisted Fate látszólag elárulta és magára hagyta partnerét. Gravest élve elfogták, és a Hűvösnek csúfolt, hírhedt börtönbe zárták.

Graves a börtönben töltött évek alatt minden kínzást elviselt, és egyre nőtt a gyűlölete egykori partnere iránt. Egy gyengébb ember összeroppant volna, de Malcolm Graves kitartott, és végül sikerült megszöknie. Erőnek erejével visszaszerezte a szabadságát, és Twisted Fate nyomába eredt, akinek árulása miatt egy évtizeden át kellett pokoli kínokat kiállnia a rácsok mögött.

Évekkel később Graves ismét szembenézhetett Twisted Fate-tel. Hamar lemondott azonban a bosszújáról, amikor megtudta, hogy valójában mi is történt, amikor elfogták őt, és hogyan menekültek meg Gangplank karmai közül. Idősebb, ha nem is bölcsebb fejjel ismét összeálltak, és újra együtt hajkurásszák a meggazdagodást a rájuk jellemző, egyedi módszerrel, amely a csalás, a rablás és a célzott erőszak különleges keveréke.

Belépés