Kayle

Szent szenvedély
[Passzív] Szent szenvedély
Amikor Kayle megtámad egy hőst, a célpont 5 másodpercre elveszíti a páncéljának és a varázsellenállásának 3%-át. Ez a hatás legfeljebb 5 alkalommal halmozódik.

Leszámolás
[Q] Leszámolás
Az angyalok erejével söpri el az ellenséges egységet, sebzést okoz neki, és csökkenti a mozgási sebességét, valamint alkalmazza rá a Szent szenvedély hatást.

Isteni áldás
[W] Isteni áldás
Megáld egy szövetséges hőst, amivel megnöveli annak mozgási sebességét, és gyógyítja is őt.

Szent harag
[E] Szent harag
Passzív: Kayle találatai varázssebzést okoznak. Aktiválás: Szent tűzzel itatja át Kayle kardját, és ezáltal távolsági, több ellenfélre ható támadást és bónusz varázssebzést biztosít.

Intervenció
[R] Intervenció
Rövid ideig pajzsot von Kayle vagy egy szövetségese köré, aki így immunis lesz a sebzésre.

Egy távoli világban, ahol még mindig dúl az ősi háború, Kayle hatalmas hősnek számított. A legkiválóbb harcosa volt annak a halhatatlan fajnak, amely a mindenkori gonosz elpusztítására esküdött fel. Kayle tízezer évig lankadatlanul küzdött a népéért, az idők kezdete előtt kovácsolt lángoló kardját forgatva. Finom vonásait egy mágikus páncél védte, mesteremberek egy rég letűnt fajtájának utolsó megmaradt remekműve. Bár Kayle szemkápráztatóan gyönyörű, nem szívesen fedi fel az arcát. A háború mély sebeket ejtett a lelkén. Miközben a győzelmet kereste, néha megpróbálta kiemelni a bűnösöket saját gonoszságuk posványából, de a legtöbbször egyszerűen elpusztította azokat, akiket ő is menthetetlennek ítélt. Kayle számára nem kérdés, hogy az igazság sokszor fájdalmas.

Tíz évvel ezelőtt már majdnem megnyerte a gonosz ellen vívott háborúját… amikor lázadó húga, Morgana, akit saját népe eltaszított magától, hirtelen akkora hatalomra nem tett szert, amely már elegendő volt Kayle és híveinek leigázására. Hazájának megmentése érdekében Kayle-nek nem volt más választása: szembe kellett szállnia a saját húgával, és végérvényesen fel kellett bontania minden testvéri köteléket kettejük között.

Belépés