Kennen

Viharjel
[Passzív] Viharjel
Kennen képességei egy Viharjel jelzőt tesznek a célpontra, amely 6 másodpercig rajta marad. 3 jelző után az ellenfél elkábul 1,25 másodpercre, Kennen pedig 25 egységnyi energiát kap.

A kábítás 0,5 másodperccel rövidebb lesz, ha 6 másodpercen belül ismétlődik meg.

Mennydörgő dobócsillag
[Q] Mennydörgő dobócsillag
Kennen egy gyorsan mozgó dobócsillagot hajít egy megcélzott irányba, amivel ha eltalál egy ellenséget, megsebzi és egy Viharjellel jelöli meg azt.

Elektromos hullám
[W] Elektromos hullám
Kennen néhány támadásonként passzívan extra sebzést okoz a célpontnak, és Viharjelet helyez rá. A képességet aktiválva megsebezheti a már megjelölt ellenfeleket, és újabb Viharjelet tehet rájuk.

Villámroham
[E] Villámroham
Kennen villám alakot vesz fel, így áthaladhat más egységeken, és Viharjelet tesz rájuk. Ebben az alakban megnő Kennen védelme és mozgási sebessége, és amikor leveti ezt az alakot, megnő a támadási sebessége.

Forgatag
[R] Forgatag
Kennen megidéz egy vihart, amely megtámadja a közelben tartózkodó ellenséges hősöket, és varázssebzést okoz nekik.

Létezik egy ősi, az Ioniai-szigetekről származó rend, amelynek küldetése az egyensúly megőrzése. Rend, káosz, fény, sötétség – mindennek tökéletes harmóniát kell alkotnia, az univerzum törvénye szerint. A Kinkou néven ismeretes rend az árnyharcosok egy triumvirátusát bízta meg a létjogosultságát jelentő állapot fenntartásával. Kennen e három árnyharcos egyike, és szent feladata Versenyre kelni a Nappal – vagyis fáradhatatlanul hirdetnie kell a Kinkou igazságát.

Kennen Bandlevárosban született, és azt beszélik, hogy először az anyja méhéből ugrott ki, majd az őt világra segítő bába kezéből. Szülei azt gondolták, idővel majd kinövi végtelen energiáját, de nem így történt, sőt, mellé még hihetetlen gyorsaságra is szert tett. Lenyűgöző képességei ellenére senki sem figyelt fel rá (vagy legalábbis nem kapta őt el, mivel igen nagy bajkeverő volt), amíg fogadásból fel nem futott a Placidium külső nagy falán. Amikor teljesítményének híre eljutott a Kinkou tagjaihoz, Kennent gyorsan és diszkréten bevitték meghallgatásra. Rájött, hogy a Vihar szíve szerep tökéletes a számára, és elképesztő gyorsasággal terjesztette a Kinkou szavát és hajtotta végre a kirótt büntetéseket tartományszerte. Most társaival, Akalival és Shennel együtt azon dolgoznak, hogy akár erőszakkal is fenntartsák az egyensúlyt Valoran földjén.

Belépés