Kha'Zix

Láthatatlan fenyegetés
[Passzív] Láthatatlan fenyegetés
Megjelöli a közeli, szövetségeseiktől elszigetelődött ellenfeleket. Kha'Zix képességei más módon hatnak az elszigetelődött célpontokra.

Amikor Kha'Zix nem látható az ellenséges csapat számára, megkapja a Láthatatlan fenyegetés képességét, így a következő ellenséges hős ellen indított alaptámadása bónusz varázssebzést okoz, és néhány másodpercre lelassítja a célpontot.

A félelem íze
[Q] A félelem íze
Fizikai sebzést okoz a célpontnak. A sebzés az elszigetelődött ellenfelek esetében nagyobb. Ha a Fejlesztés – Hatalmas karmok lehetőséget választja, az elszigetelődött célpontok ellen bevetve rövidebb lesz a képesség töltési ideje. A hatótávolság Kha'Zix alaptámadásai és a Félelem íze képesség esetében is megnő.

Ürességtüske
[W] Ürességtüske
Kha'Zix robbanó tüskéket lő ki, amelyek fizikai sebzést okoznak az eltalált ellenfeleknek. Ha Kha'Zix is a robbanás hatókörében van, gyógyul. Ha a Fejlesztés – Tüskesorozat lehetőséget választja, az Ürességtüske három tüskét lő ki tölcsér alakban, és 2 másodpercre lelassítja, illetve felfedi az eltalált ellenséges hősöket. Az elszigetelődött célpontokat még jobban lelassítja.

Ugrás
[E] Ugrás
Kha'Zix a kijelölt területre ugrik, és földet éréskor fizikai sebzést okoz. Ha a Fejlesztés – Szárnyak lehetőséget választja, az Ugrás hatótávolsága 200 egységgel nő, és a hősök megölése, illetve az asszisztok azonnal nullázzák a képesség töltési idejét.

Ürességtámadás
[R] Ürességtámadás
Mindegyik szint lehetővé teszi, hogy Kha'Zix továbbfejlessze valamelyik képességét, amely így egy újabb egyedi hatással gyarapodik. Aktiváláskor Kha'Zix lopakodni kezd, ami aktiválja a Láthatatlan fenyegetés hatást, és megnöveli a mozgási sebességét. Ha a Fejlesztés – Aktív álca lehetőséget választja, az Ürességtámadás hosszabb ideig tartó Lopakodást kap, és egy további alkalommal felhasználható.
Kha'Zix az Ürességből származó ragadozó, aki azért lopózott át a saját világából, hogy eleméssze Valoran legígéretesebb teremtményeit. Minden gyilkossággal magába szívja áldozatainak erejét és ezáltal egyre hatalmasabbá válik. Kha'Zix leginkább Rengar vérére szomjazik, őt tekinti egyetlen méltó vetélytársának.

Amikor ebbe a világba érkezett, Kha'Zix gyenge volt és kiéhezett. Az elsőként elfogyasztott állatok túl aprók voltak ahhoz, hogy a vágyott ütemben erősödhessen tőlük. Kha'Zix figyelme ekkor a veszélyesebb prédák felé fordult, és az étvágyának kielégítése érdekében akár az életét is kockára tette. Minden egyes felfalt áldozatával egyre erősebb és gyorsabb ragadozóvá vált. Kha'Zix hamarosan végzetes agresszióval járta a mezőket, abban a hiszemben, hogy semmi nem állíthatja meg. Ám egy nap, amikor épp frissen leölt áldozatát ízlelgette, a vadászból préda lett. Acél és karmok elmosódott felvillanásával egy lény ráugrott a semmiből és a földhöz szegezte. Támadója az arcába üvöltött, miközben egyre szaggatta és marcangolta Kha'Zix testét. Először ontották a vérét e világon. Dühösen felordított és ellenfele szemébe karmolt, aki ettől meghátrált. Napnyugtától napkeltéig küzdöttek. Végül a két súlyosan sérült lény vonakodva abbahagyta a harcot. Amint a sebei begyógyultak, Kha'Zix égett a vágytól, hogy felfalhassa a lényt, amely versenyre tudott kelni az Üresség erejével. Megújult energiával vetette bele magát az újabb, erősebb préda utáni vadászatba. Egy nap Kha'Zix Rengar húsából lakmározik majd.

Belépés