Kindred

Kindred jele
[Passzív] Kindred jele
Kindred kijelölheti, hogy kire fog Vadászni. A sikeres Vadászat tartósan felerősíti Kindred alapképességeit. Minden 4. sikeres vadászat egyben megnöveli Kindred alaptámadásának hatótávját.

Báránytánc
[Q] Báránytánc
Kindred a kijelölt helyre ugrik, és legfeljebb három nyilat lő ki közeli ellenfelekre.

Farkaséhség
[W] Farkaséhség
Farkas feldühödik, és megtámadja maga körül az ellenfeleket. Bárány passzívan gyűjti a jelzőket, amíg mozog vagy támad. Ha teljesen feltöltődik, Bárány következő támadása életerőt tölt vissza.

Fokozódó rettenet
[E] Fokozódó rettenet
Bárány egy pontos lövéssel lelassítja a célpontot. Ha Bárány további két alkalommal eltalálja a célpontot, a harmadik támadás helyett Farkast küldi az ellenfélre, és ezzel jelentős sebzést okoz az áldozatnak.

A béke szigete
[R] A béke szigete
Bárány a kijelölt területen belül minden élőlényt megóv a haláltól. A hatás időtartama alatt senki sem halhat meg. Az időtartam végén gyógyítja az egységeket.

Kindredben két önálló lélek lakozik, akik sosem válnak szét, és a halál két arcát testesítik meg. Bárány nyilai gyors és könyörületes elmúlást hoznak annak, aki elfogadja a sorsát. Farkas levadássza azokat, akik menekülnek a végzetük elől, és így a bestia borotvaéles fogai között éri utol őket a vég. Bár Kindred természetét Runaterra különböző tájain másként értelmezik, minden halandónak meg kell választania, hogy a halál melyik arcával néz szembe.

Kindred a nemlét fehér ölelése és a sötétség mindent széttépő agyara. A pásztor és a mészáros, a költő és a primitív állat: ők ketten egy lényt alkotnak. Ha valaki az élete végéhez ért, akkor nem a végítélet harsonái, hanem a zakatoló szív hangja csalja oda a vadászatra kész Kindredet. Aki bátran kiáll, és átadja magát az ezüstíjas Bárány nyilainak, annak gyors halál a jutalma. Aki ellenáll, az Farkas prédája lesz, és biztosan véres véget ér.

Amióta Valoran népei ismerik a halált, Kindred fáradhatatlanul járja a világot. Azt mondják, hogy az igaz demaciaiak Bárányt és az ő nyilát választják, míg Noxus sötét sikátoraiban Farkas szokta űzni a prédáját. Freljord jeges földjén egyesek „megcsókolják a Farkast,” mielőtt harcba indulnának, így esküsznek, hogy ellenségeik vérével szentelik meg e mitikus lény hajszáját. A Lidércjárások után Bilgewater lakói összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljék a túlélőket, és leróják kegyeletüket azok előtt, akiknek Bárány és Farkas hozta el a megváltó halált.

Aki ellenáll Kindrednek, az a természet rendjét tagadja meg. Eddig csak néhány elfajzott teremtmény volt képes elkerülni őt. Az ilyen természetellenes menekülés nem hoz megnyugvást, csupán éber rémálomba taszít. Kindred türelemmel várja azokat, akik az élőholt lét zsákutcájában toporognak az Árny-szigeteken, mivel tudja, hogy előbb vagy utóbb Bárány nyila vagy Farkas agyarai megszabadítják őket.

Az örökkévalóság vadászairól tanúskodó, legrégebbi emlék a két ősi maszk, amelyeket ismeretlenek hagytak egy rég elfeledett nép temetkezési helyén. Bárány és Farkas a mai napig együtt vadásznak Kindredként.

Belépés