Malphite

Gránitpajzs
[Passzív] Gránitpajzs
Malphite-ot kőpajzs védi, ami a maximális életereje 10%-ának megfelelő mértékben elnyeli a sebzést. Ha Malphite 10 másodpercig nem kap találatot, a pajzs újratöltődik.

Szeizmikus kőtömb
[Q] Szeizmikus kőtömb
Ősi elementális varázslata segítségével Malphite a földön át egy kőtömböt küld az ellenfél felé, amely becsapódáskor sebzést okoz, és 4 másodpercig elszívja a célpont mozgási sebességének egy részét.

Brutális ütések
[W] Brutális ütések
Malphite olyan erővel kezdi osztani a csapásokat, hogy a támadásai minden előtte álló egységnek sebzést okoznak. Passzívan megnöveli a páncélját (ennek mértéke megháromszorozódik, ha a Gránitpajzs aktív).

Talajcsapás
[E] Talajcsapás
Malphite a földre sújt és egy lökéshullámot indít el, amely a páncélja egy részével egyenlő mértékű varázssebzést okoz, valamint egy rövid időre csökkenti az ellenfelek támadási sebességét.

Megállíthatatlan erő
[R] Megállíthatatlan erő
Malphite vadul megrohamoz egy területet, ezzel sebzést okoz az ellenségnek, és a levegőbe röpíti őket.

Létezik egy világ, ahol tökéletes harmónia uralkodik, és minden a nagy egész része. A Monolit maga a teremtés esszenciája, és lakói csupán a részei annak. Szimmetriájának és a bizonytalanság szinte teljes hiányának köszönhetően egyszerűen gyönyörű. Az itt élő kőlények pontosan tudják, hol a helyük, és a tudásuk legjavát nyújtva látják el feladatukat olyan egységben, mintha egyetlen felsőbbrendű teremtmény vagy egy kaptár részei lennének. Malphite mindig is a legtöbbet akarta kihozni magából, hogy saját teljesítményével erősíthesse a nagy egészet, és kiváló teremtményként arra tette fel az életét, hogy teljesüljön népe tökéletes rendre irányuló törekvése.

Egy nap minden figyelmeztetés nélkül megnyílt egy dimenzióhasadék, és Malphite-ot Runaterra földjére idézték. A változás egyszerre volt fájdalmas és ijesztő a számára, hiszen elszakították őt népe énekétől és a Monolittól, ami születése óta élete része volt. Őrjöngött az új világ fogságában, hiszen Runaterrát szinte teljesen felemésztette a harmónia hiánya. Olyan védelmezőkre volt szükség, akik rendet hoznak a káoszba. A kőlény végül az új küldetését a káosz felszámolásában találta meg. Malphite saját félelmei és elrablása ellenére is úgy gondolta, hogy Runaterrának szüksége van rá. Azóta mindenkire lesújt, aki Valoranban a rend helyreállítását veszélyezteti: különösen azokra figyel oda, akik káoszvarázslást alkalmaznak. Sajnos Malphite maga is elkezdett változni, mivel szembe kellett néznie az elképesztő magánnyal, ami ebben az egyéniséget olyannyira kihangsúlyozó világban várt rá.

Belépés