Miss Fortune

Jut mindenkinek
[Passzív] Jut mindenkinek
Miss Fortune bónusz fizikai sebzést okoz, valahányszor új célpontra vált.

Kettőt egy csapásra
[Q] Kettőt egy csapásra
Miss Fortune kilő egy pisztolygolyót, amely a célpontot és a mögötte álló ellenfelet is megsebzi. Mindkét találat alkalmazhatja a Jut mindenkinek hatását.

Suhanás
[W] Suhanás
Miss Fortune mozgási sebessége passzívan nő, amíg nem támadják őt. A képesség aktiválása bónusz támadási sebességet biztosít egy rövid időre. Amíg töltődik, a Jut mindenkinek csökkenti a Suhanás hátralevő töltési idejét.

Golyózápor
[E] Golyózápor
Miss Fortune golyózáport zúdít egy területre, ezzel felfedi azt, valamint hullámokban sebzést okoz az ott tartózkodó ellenfeleknek, és lelassítja őket.

Őrült sorozat
[R] Őrült sorozat
Miss Fortune golyózáport zúdít egy tölcsér alakú területre maga előtt, és jelentős sebzést okoz az ott lévő ellenfeleknek. Az Őrült sorozat minden hulláma kritikus találatot érhet el

Gyönyörű és veszélyes: Miss Fortune azon kevesek egyike, akik mindkettőt elmondhatják magukról. Bilgewater egyik leghírhedtebb fejvadászának legendája kilyuggatott holttestek és fülön csípett gazfickók garmadájára épült. Amikor híres ikerpisztolyainak dörrenése visszhangot ver a kikötőben vagy az összetákolt kalyibák labirintusában, akkor biztos, hogy hamarosan újabb körözvény kerül le a hirdetőtábláról.

Ahogy ez Bilgewater sólepte, keszekusza sikátoraiban megszokott, Miss Fortune is számtalan emberéletet oltott ki, amire híressé vált. Korábban nem feltétlenül így képzelte el az életét. Sarah néven született, és édesanyja, aki elismert fegyverkészítőként egy magányos szigeten élt és dolgozott békésen a műhelyében, nagyon szerette őt. Az ifjú Sarah sokat segédkezett a munkában, kovás puskákat igazított, beállította a fegyverek ravaszát vagy éppen egyedi pisztolygolyókat öntött. Édesanyja képességei legendásak voltak, és rendelésre készített fegyverei sok nemes gyűjteményében kaptak kiemelt helyet. Előfordult azonban, hogy az alkotásaira kevésbé tehetős, rosszindulatú egyének is szemet vetettek.

Az egyik ilyen egy feltörekvő bilgewateri kalóz, bizonyos Gangplank volt. Öntelt magabiztossággal azt követelte Sarah anyjától, hogy készítsen neki két olyan pisztolyt, amilyen nincs senki másnak a világon. A fegyverkovács kelletlenül elvállalta a feladatot, és pontosan egy évvel később Gangplank visszatért átvenni a rendelést. Vörös kendőt kötött az arca elé, és esze ágában sem volt fizetni – erővel akarta elvenni a pisztolyokat.

A két fegyver valóságos műalkotás volt, rendkívül pontos és gyönyörű. Látván, hogy Gangplank milyen gonosztevővé vált, Sarah anyja kijelentette, hogy ezek túl finom fegyverek a férfi számára. A felbőszült kalóz magához ragadta a pisztolyokat, és agyonlőtte velük a készítőjüket, majd a férj és Sarah ellen fordította őket. Gyűlölettel telve felgyújtotta a műhelyt, és összetörte a pisztolyokat, mondván, ha ő nem elég jó hozzájuk, akkor senki sem kaphat olyan fegyvert, amely a nő kezei közül került ki. Úgy gondolta, azzal, hogy megöli őt, és elpusztítja az alkotásait, végleg kitörli az örökségét az emberi emlékezetből.

Sarah fájdalmak közepette tért magához, szalmaszín haját anyja vére festette vörösre. Szíve mindkét oldalán egy-egy golyó fúródott a mellkasába. Kikúszott a lángoló épületből, szorosan magához ölelve a két tönkretett pisztolyt. A sebei begyógyultak, de a lelke egy része az égő ház foglya maradt, és bárhogyan is próbálta, soha nem sikerült kimosni a vért a hajából… legalábbis ez a mendemonda járja. A rémálmok éjjel-nappal kísértették Sarah-t, de megtörni nem tudták. Attól a naptól kezdve csak a bosszúnak élt. Újraalkotta édesanyja pisztolyait, és a megfelelő pillanatra várva nyomon követte a vörös álarcos bandita minden lépését, ahogy az egyre hatalmasabbá vált az évek során.

Sarah Bilgewaterbe hajózott, és percekkel azután megölte az első embert, hogy a lábát a mólóra tette. A szerencsétlen flótásnak aznap a sokadik rum volt a kezében, és pechére vérdíj a fején. Sarah a hirdetőtáblához vonszolta a hullát, és egy tucatnyi újabb körözvényt tépett le magának.

Egy héten belül mindegyik körözött alak halott volt vagy rács mögé került. Sarah felvette a Miss Fortune nevet, hogy félelmet keltsen az üldözöttekben. A név hamar rettegetté vált Bilgewater kocsmáiban és játékbarlangjaiban. A fejvadász látványos külsőségek mögé rejtette valódi célját. Gangplank nem gyanakodott rá: csak egy újabb fejvadász, amelyből Bilgewaterben tizenkettő egy tucat.

Az évek folyamán egyre több történet terjedt el Miss Fortune-ről, egyik színesebb a másiknál. Elfoglalta a Szirén nevű hajót, miután a kapitány keze kissé elkalandozott. A Selyemkésű Kalózok vezérét a saját rumoshordójába fojtotta bele, és kirángatta az őrült szajhagyilkost a rejtekhelyéről, egy félig kibelezett leviatánból a húsfeldolgozó dokkban.

Gangplank továbbra is túl erős volt ahhoz, hogy szemtől szemben megküzdjön vele, ezért Miss Fortune alaposan kihasználta az eltelt éveket, hogy szövetségeseiből és szeretőiből apró, de hűséges csapatot állítson össze, amely alkalmanként segít neki legyőzni a belső démonjait. De egyszerűen megölni Gangplanket kevés volt Miss Fortune számára. Csak a kalóz teljes megalázása és minden értékének teljes megsemmisítése elégíthette ki a vérvörös hajú fejvadász bosszúszomját.

És végül elérkezett a megfelelő alkalom.

Miss Fortune a Gangplank elleni legelső lépésével mindent kockára tett. Egymásra épülő terveinek köszönhetően a Döglött Bárka porig égett, és Bilgewater önjelölt királya megbukott. És az egészben az volt a legszebb, hogy mindez a városlakók szeme láttára történt.

Most a kikötő összes kalózkapitánya és bandavezére egymásnak esett, hogy átvegyék Gangplank helyét.

A Bilgewaterért folyó csata elkezdődött.

Belépés